bu filimi ben çocukken seyretmiştim balığı yakalıyor avuçları patlıyor ama malesef kıyıya balığın kılçıklarını ğötürüyor yolda köpek balıkları teknenin kenarına bağladığı balığa saldırıyorlar ğüzel bir klasik
ben filmi küçükken seyretmiştim. belkide balıkçı olmam da ki etkenlerden birisidir. teşekkürler güzel paylaşım olmuş ''Tabi en gerekli malzeme neymiş ? Liver Yoksa balıkların köpek balıklarına yem olma durumu var ortada'' namık LİVER ne arkadaşım. o sakın livar olmasın. liver bir olta veya tekne çeşidimi:
Evet benimde baliklarla ilgili cocuklugumdan hatirlayabildigim bir kac filmden biridir bu. Sanirim en iyiside buydu. O ne kilciktir yöle
filmi kac yilinda izlediniz yaaa ben izleyemedim ama kitabini okumustum bende baliga ole basladim ondan sonra parmak kalinliginda misine kocaman bir kanca almistim sahilden saliyordum hey gidi gunler hey kac sene oldu beeee 14 yasindaydim ozamanlar bu arada ben bu filmide indiremedim bi baksaniz diyorum .
link düzgün şekilde çalışıyor. youtube da geçici bir problem vardı o sırada sorun yaşamış olabilirsiniz.