Toplantımız olduğu için avlağa saat16:00 gibi vardık.Hemen canlı yemli dip oltalarını attık.Yarım saat filan geçmişti ki olta alarmı verdi.Aldığımız balık günün ilk ve son balığıymış.Biraz daha bekledik ama nafile başka balık yakalayamadık.Daha sonra atçek yapmaya gittik.Suyun içine atılıp içinde balık olan tırvırıyı görünce üzüldüm.Bir de kıyıdan 15metre içerde bir pet şişe gördüm .Dikkatli bakınca ağın mantarlarını gördüm.Gelirken koskinin adamlarına haber verdik.Tamam abi çekeriz dedi.İnşallah o ağı çekerler.Neyse iki saatte bir balıkla avı tamamladık.oltalar boş kalmasın.
Nevzat bey gittiğiniz saatler 16:00 ile 18:00 arası.1 tane bile olsa yinede iyi tutmuşsunuz.Tam balık saatinde geri dönmüşsünüz.Ayrıca balıktan daha önemli tespitleriniz olmuş.Tırıvırı vs gibi.Bence oldukça kazançlı dönmüşsünüz.tebrikler
Nevzat Bey, Av ve duyarlılığınız için tebrikederim. Bu baraj, altın apa barajımı acaba? eşim nedeniyle konyalı sayılırım. Altın Apa ise bir ziyaret etmek isterim.
Nevzat abi tebrikler, ama hakkaten tam balık gezecekken siz geri dönmüşsünüz,2 saat daha kalsan yüksek ihtimal balık alabilirdin.Ağ konusuna gelince son haftalarda Koski çalışanları faaliyet göstermeye başladı 1 ay içerisinde toplanan ağ uzunlu 12000 metreyi buldu Bu arada burdan herkese duyrulur Koski Altın apa Barajını halka açık mesire alanı yapmak için projeyi başlattı.Mühendisler fizibilite çalışmalarını sürdürüyor.Kısmetse gelecekte çok güzel bir hale gelecek, tabi inşallah...
Hafta sonu bende bir arkadaşımla Apa'daydım. Sabahtan akşama kadar 11 tane Sudak yakaladık. Ama maalesef genelde 25 cm civarı idiler. Av için arkadaşım solucan kullanırken, ben beyaz silikon kurt ile at-çek yaptım. Havanın dolunay olması sebebiyle akşam için çok umutlu olmama rağmen tüm avlarımızı saat 14.00 - 20.00 arası yaptık. Boy limitlerinin küçük olması sebebiyle bazılarını suya iade etmemize rağmen, maalesef yemleri çok yuttukları için çoğunun yaşama şansı olmayacağı için almak zorunda kaldık.
Arkadaşlar teşekkürler.Burası Altınapa barajı.Ben bu yıl birkaç kere gittim.Pek verim alamadım.Biraz ara versek iyi olacak heralde.Oltalar boş kalmasın.