Sevgili arkadaşlar, İkinci el İzmir Rota Tekneciliğe ait Fisherman 5.20 tekne aranmaktadır.Bu konuda özellikle İzmirli arkadaşlarımızdan yardımlarını bekliyorum. Şimdiden yardımlarınız ve duyarlılığınız için teşekkür ederim. İrtibat Telefonlarım : 0 533 667 03 41 0 324 238 28 71 ( İş-Direk) Sevgi ve Saygılarımla
Ali kardeşim günaydın, İstediğin niteliklere uygun tekneyi www.teknetr.com sitesini inceliyerek bulabileceğin kanısındayım zira İzmir/Çeşmealtında bu tarz bir teknenin satış listesinde olduğunu görmüştüm.Bilgilerinize.İşiniz rastgitsin...
ilginize teşekkür ederim.Ama www.tekneborsasi.com ve www.teknetr.com sitelerinde umduğumu pek bulamadım.Özellikle İzmir çevresinde ikamet eden arkadaşlardan kendilerinin veya tanıdıklarının içinde teknesini satmak isteyen arkadaşlarımızdan haber bekliyorum. Saygılarımla
İlan Detayları İlan No : 20946 Kategori : FİBER Başlık : 5.25 ROTAFİSHERMAN Açıklama : 2005 MODEL 9.9 HONDA 4 ZAMANLI 2005 MODEL ROTA FİSHERMAN DALGA KORUNAKLI VE EKİPMANLARI ANTALYA SETUR MARİNA fiyatı 6000 ytl Sahibi : YAKUP CAN E-Posta : saruhanyakupcan@hotmail.com Telefon : 532 2670042
Ali kardeşim, www.teknetr.com'da pek yararlı olacak bir tekne bulamadım diye yazmışsın ama yinede benim yazacak olduğum 954 ve 1170 nolu tekne satış ilanındaki 5.20 Rota Fısherman teknelere bir bak istersen.Kolay gelsin
güzelbahçe 2. limanında arkadaşımın bi teknesi var satıyor. 7,5 metre motoruyla birlikte ahşap tekne 3500 ytl istiyor. telefonunu vereyim bi konuşun isterseniz.Recep: 05335040864
İlginize teşekkür ederim.Ancak daha önce de belirttiğim aradığımız tekne Rota Tekneciliğe ait Fisherman 5.20 polyester tekne.Ne ahşap ne de fiber başka bir model düşünmüyoruz.Hatta motorlu da düşünmüyoruz,sadece tekne...Eğer sizlerinde yardımıyla bu modelden bulabilirsek levreklerin canına okuyacağız Tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla
Sevgili Ali, bende aynısından var. çok isabetli bir karar vermişsin... Bu arada firmada tanıdıklarım var. fiyat konusunda yardımcı olurlar düşünüyorum. sıfır almayı düşünürmüsün... kafana takılan birsey olursa bana sorabilirsin.... izmir den sevgiler