Cümleten selamlar. Yaklaşık 10 saat süren bu avımda, aynı ebatta iki adet sudak yakaladım. Sudaklar ölü gümüş ile yakalandı. Sazan için silikon mısır ile yemlediğim iki oltadan 4 adette çin sazanı geldi. Sanırım bu kadar açıklama yeterli. Hepinize rastgele. Gece kamış çantasının altından çıkan bir Yılan. Fotoğraftaki ayrıntıyı fark edebildiniz mi? İç sularımızın baş belaları... Bunlarda ikiz sudaklarımız.
Mustafa Abi, av bölgesine helikopterlemi gidiyorsun Tebrikler Sudakların mahşallahı var o yılan su yılanımı yoksa başka bir adı varmı Daima Rastgelsin
mustafa güzel boylarda yakışıklı iki sudak tebrik ederim.yılan küçükte olsa hiç haz etmem yolumu değiştiririm. güzel avlarının devamını dilerim.sevgilerimle.
Abi tebrikler az ve öz bir av olmuş.Sudaklar çok güzel görünüyor.Bir de bu helikopter hakkında bi fikrin var mı? Dün gece ordaydım sürekli dolandı durdu apa semalarında.
Teşekkürler Mert. Daha güzelleri sana olsun. Bundan sonra av aracım helikopter. Avlağa nokta atışıyla iniyorum. Yılan hakkında bir fikrim yok. Çöp yardımıyla suya attım gitti. Teşekkürler Ahmet. Daha güzelleri sana olsun. Teşekkürler Mehmet. Daha güzelleri sana olsun. Helikopterle Askerler eğitim yapıyorlarmış. Ara sıra suya manken atıyorlar, sonra askerler ip merdivenle suya inip kurtarıyorlar. Kısaca Altınapa eğitim yerleri.
Tebrikler... Sudaklar çok güzel. Sizin gibi bir kaç arkadaş sayesinde Konya'dan güzel paylaşımlar alıyoruz. Sakıncası yoksa Sudaklar için kaç numara ve hangi iğneleri kullanıyorsunuz? Daha büyüklerini yakalamanız dileklerimle... Rastgelsin.
Tebrikler abi çok güzel sudaklar . Bu senin avlarındaki yılanlar beni ürkütüyor nedense görünce bile yaklaşasım gelmiyor . Ava tek gitmemek en iyisi her zaman ne olur ne olmaz .
Teşekkürler Yüksel abi. Daha güzelleri sana olsun. İğne olarak fotodakileri kullanıyorum. İnan ne markasını ne de no sunu bilmiyorum. Teşekkürler Roy. Daha güzelleri sana olsun. Teşekkürler Vedat baba. Daha güzelleri sana olsun. Teşekkürler Şenol. Daha güzelleri sana olsun. Ava iki kişi gitmek tek gitmekten her zaman iyidir.
Teşekkürler Erdem. Daha güzelleri sana olsun. Teşekkürler Yakup abi. Daha güzelleri sana olsun. Abi uzun süredir yoktun. Bir sıkıntı yoktur inşallah.
Helikopterden çok suyun ne kadar çekilmiş olduğu dikkatimi çekti. Allah sonumuzu hayır etsin. Bu arad keyifl ibir av geçirmişsiniz. Makul miktarda balık var. ikizlerde güze lduruyor. Tebrikler.
Teşekkürler Oğuz Kaan. Daha güzelleri sana olsun. Baraj içme suyu olduğu için geçen yıl borularını komple değiştirdiler. Bu yüzden çok su saldılar, öyle ki ortada çok az bir su kaldı. Bu yıl ki yağışlar malum. Anca bu kadar dolabildi. Böyle olmasına rağmen yine de balık çıkması sevindirici.