bizim ekibin bensiz gittiği av.. dört kişi 20 kg yakın balık almışlar herhalde bir daha beni götürmezler [/URL][/IMG]
O 20 kg baliktan arkadaslariniz size sadece bunu mu verdi.. . Vallahi ben bile daha iyi arkadas olurum size. Saka bir yana ne yakalamislar, ne gibi baliklar hedeflemisler , dip yemlisimi, sirti mi? capari mi? yapmislar.Birazdaha bilgi verirseniz cok makbule gecer. Haber icin cok tesekkurler.Gorusmek dilegiyle...
Abi bende sana özelden yazmıştım..neyse çiflik kenarından kurşunlu 3 köstekli takım yem olarakta mamun ve sülünez ile mercan-patlakgöz-lidaki-gopez-izmarit-sivriburun-sinarit (palaz)... baya bereketli av olmuş anlata anlata bitiremediler..bize de dinlemek düştü abi anlıcan
Canin sagolsun.Kusura bakma, ugrastim ...Tekrardan resmi buyutmek icin yukledim , ayarlari 640-480'a ayarlayip, sayfana gonderdim degisen bir sey olmadi.Can bu islerden iyi anlar.Ondan da bir rica etsene... Simdilik kal saglicakla degerli dostum.
Açıkçası ben de tam bilmiyorum keşke gidebilseydim ama balık çiftliğinin platformundan diye anlattılarr