Yer : Ildırı Kadro : GUVEN ABI cihangir abi,mutlu,reha,ahmet şenal, birsen hanım,murat hoca,murat Yem : Mamun, Sülünes, Sardalye Tekne : 8.5 metre Gunun Trofe si Birsen Hanımdan geldi gercekten cok keyifli seyredin http://video.google.com/videoplay?docid=8480243838768151028&hl=en
Süper süper süper Yine yapmışsınız yapacağınızı Ahtapot olayı için yengemi ayrıyetten tebrik ediyorum
Ben de tam Mutlunun raporu daha gelmedi yoksa bu hafta çıkamadımı diye meraklanıyordum ki..... harika gerçekten elinize sağlık. özellikle Birsen Hanımı da ahtapot için kutlamak isterim şansınız daim olsun.
şu ana kadar ses çıkmayınca acaba mı dedim ama yinede günü kurtarmışsınız. izmir team 1 tebrikler hepinize..
Çok güzel. Ama özellikle Cihangir abinin karagözü. Valla gözüm kaldı ne yalan söyleyeyim. Sanırım Şenal ailesinin arasında olunca böyle balık tutulabiliyor Daha devamı gelecektir resimlerin ama ben şimdiden canı gönülden kutlayayım istedim. Çok fazla balık olmadığını söylemişti Mutlu. Bence keramet Ahmette. Artık bu çok net anlaşılıyor.
Mehmet keramet ben de mi hanımda mı bilmiyorum ama yine şanssızlığım devam ediyor. Bir türlü atamadım gitti üstümden. Balık tutamadım mı tuttum ama ya sirkü dışı yada honolulu. Valla bu sefer honosları martılara bırakmadım ne kadar tuttuk ise aldık. Günü hanım kurtardı. Ahtopot gerçekten çok güzel nasip ise bu akşam haşlayıp salata olarak soframızda yerini alacak. Zaten bu işe oğlumuz ASRIN sevindi. Müthiş derecede ahtapot delisi.
Harika resimleri, gününüz keyifli geçmiş. Yalnız Titanic in maşallahı var. O kadar yolcu, personel, bagaj.... Maşallah.. Birsen Hanım, harikasınız... Peki verdiğiniz dersi tam olarak anlayabilmiş mi çekirgeleriniz? ... İmtehan yaptınız mı?
Tebrikler arkadaşlar Çok güzel bir gün olmuş hepiniz için Birsen buraya yumruk havayaaa Yine kimseye kaptırmamış valla trofeyi Seni can-ı gönülden tebrik ediyorum Birsen, süpersiiin
Tebrikler...Hava güzel...ortam güzel..balıklar güzel..sizler zaten muhteşem...Bir daha ki organizasyona daha da güzel şeyler yaşamanız dileğiyle...