Roketle Balık Avı http://www.avvideolari.net/izle-830-diger-balik-avi-videolari-roketle-balik-avi.html
Bunlar şerefsizler.Çok önce görüştüm.Böylesine güzel bir forumda ağzımı amak istemiyorum ama insan dışı yaratıklar hepsi.
Çok pahalı bir yöntem. Bir rokete bir balık, o da ufacık yayın. Bunlara savaşsınlar diye ne kadar çok silah satıyorlar. Uzaktan kumandalı helikopterle balık tutanı da görmüştüm.
Necip selamlar. Paylaşmak istediğin videoları tek bir konu altında paylaşsan listelesen daha güzel bir liste olmazmı ? fikrimi söyleyeyim dedim . Selamlar.
bu video'dan farklı bir çıkarım yapmak daha gerekiyor arkadaşlar, afganistan'da silah o kadar yaşantı içinde ve sahip olunması o kadar kolay birşey ki,herhangibir balık tutma aracı kullanmaya ihtiyaç duymuyorlar,kanımca nereye kadar bu silahlanma hareketi....
necip'in daha evvelde yayınladığı videoları tek bir konu başlığı altında topladım, bu sayede hem ulaşması kolay olacak, bilginize
Yılan balığı. Avı çok zevkli olduğu söyleniyor. Ülkemizde Trakya bölgesinde bazı göl ve barajlarda avlandığını biliyorum bu canlının.