3-4 gündür istanbulda esen poyraz havadaki nemi azalttı ve biraz rahatladık.İlginç olan olay benim dükkan bahçelievler yayla da tam ışıklarda, poyraz başladığından beri ufukda deniz ve yassıada gözüküyor ki normal zamanda imkansız.Denizden geçen gemiler büyüteçle büyütülmüş gibi kocaman görünüyolar.Google Earth programında inceledim dükkanın o tarafı güneye bakıyor ve yassıada o noktadan güney -güneydoğu istikametinde 15 derece kadar solda kalıyor.Ancak ben yassıadayı camdan bakınca tam güney istikametinde görüyorum.ben bunu rüzgar yüzünden karada nem kalmaması, ancak denizin üstünde hala yoğun nem olmasına bağlıyorum.Bilmem siz ne dersiniz.
istanbulda cin den ithal bolanlor ithal etmisler icine mum yakip havaya birakiyorlar gokyuzunde ruzgarla yukselip gidiyor...kimileri ufo sazniyormus onlar olmasinisin bir diger yani yucel abi burda finlandiyanin kuzeyinde her yil isik oyunlari oluyor ve buyuk ilgi ve turist topluyor belki bu sekilde bir isik kirilmasi oluyor olabilir....bunlara benzer mi http://images.google.fi/images?clie...revontulet&ie=UTF-8&oe=UTF-8&um=1&sa=N&tab=wi
Antalya da oldu bu..? Gördüğümde şaşırmıştım. Hemen evden çıkıp sahile indim Ama orada daha ilginç şeylerle karşılaşınca balonları unuttum [/QUOTE bende alanyada limanda gormustum megersem diskolarin lazerleriymis
Laz-er'i Bilmediğin kesin Bence bu yazılı orkinos işine ara ver Sahilde dolaş biraz..Şu uçan yuvarlak şeylere bide gündüz gözüyle bak Göreceksinki uçmuyolar
Sahilde dolaş biraz..Şu uçan yuvarlak şeylere bide gündüz gözüyle bak Göreceksinki uçmuyolar [/QUOTE] aman abi sahilde dolasmasi daha buyuk bir etki yapar namik abidesonra deneme yapmaya calisir elleriyle acaba bolanmu degil mi ucuyormu ucmuyormu patliyormu patlamiyormu diye birde ucundan tutup sisirmeye kalkarsa sonuc pek iyi olmaz