Tarif ettiğin şeyin ahtapot olma olasılığı yüksek gibi,defalarca geceleri taşın üzerine çıkıp dinlenen ,avlanan ya da herneyse onu yapan birsürü ahtapot gördüm.Görünüşleri tarifine uyuyor gibi geldi...
Bence o bir uzaylının bölgesel izleme aygıtıdır.Yani kamufule edilmiş bir çeşit haraketli kameradır... Farkındamısınız beyler izleniyoruz,onlar heryerdeler.Onlar için gece gündüz farketmez bizi hep gözetliyorlar..
vakti zamanında memleketim aksaray kabristanlığı üzerinde ufolar görünmüştü,80li yıllar zamanında, bu olayı çok insan video ve fotoğrafla kayıt altına almışlardı aralarında eniştem de vardı gazetelerin sür manşetine çıkmış parmağı ile ufoları işaret ediyordu ben öyle zannediyorumki insanoğlunun daha keşfedemediği çok varlık var bu dünya da http://www.uzmantv.com/nigde-ve-aksaraydaki-ufo-olaylarinda-neler-yasandi
Zaten koskaca bir evrende, sadece insan dediğimiz formatta bizlerin yaşadığını düşünmek bile saçma geliyor, ama senin gördüğün yine de ahtapot hihi
Ben o bölgeleri pek bilmem ama bence de ahtapot olabilir. Kısadan başımdan geçen bir olayı anlatayım bende. Geçen sene uzun olta çekiyordum. Güneş yakmaya başlamış uykum var, balık yok, motorun rölanti sesi nini gibi geliyor. O uyur uyanık halde 10 mt. yakınımdan bir faşırtı koptu. Aman Allah ım bu nasıl bir ahtapot o dalgınlık içerisinde ki korkuyla biri şştt dese bilki denizdeyim. Kocaman bir kafa şimdi dedim bunda ne kollar vardır beni kesin alır aşağı derken vatandaş bana selam verdi. Balık adammış. Ömrümden ömür gitti. Gel lan buraya dedim. Duymadı herhalde.