Bu balık lagosa benziyor. bildiğim kadarı ile zıpkın ile bu balğı avlamak yasak ama olta ile en fazla 2 tane tutulabiliyor.
Antalyada daldığım zamanlar yavrularını bolca görürdüm insana salak salak bakarlar.Elinizle bile tutarsınız.Büyükleride hantaldır.Yavaş yüzer ve kaçmaz.Ve bulduğu her yeme atlar.Bu yüzden nesli tükenmek üzere.Bilinçsiz avcılar (namık abinin lidakisi gibi)5-10 cm ken topladıkları için yumurtlayamadan ölüyorlar.Zamanında bende alıyordum o boyları.Ama uyarmak lazım bu tür insanları
fotoğrafta efekt var .f.makinası titrememiş ,balık buzda tutmamış ama efektlenmiş fırça darbeli bir efekt olabilir . masada saatte baya belirgin
arkadaşın daldığı yer muğla ise eşkina işi biraz zor görünüyor. ayrıca ne kadar buz yada efekt olursa olsun bu balık o balık. Arabın kendisi yada mustafanın dediği taş hanisi vs. adı herneyse bas baya bizim arap. lagosun amca oğlu
anlamayana satarlar anca ama söyle birsey var her önune gelen bu turlere para vermez veya veremez verenler de neyin ne oldugunu bilecek kadar isini bilir...benim simdiyekadar hep gördugum lahoz 40 ytl ise orfoz30-35ytl ve tas hanisi 20-25 ytl den satildigidir...sizin antalyada uckagitci cok ondandir fiyatinin yuksek olmasi birde fiyatlari oynatan genelde tutulan tas hanilerinin 1 kg altinda olmasidir...zaman turnaya attigimiz rapalaya kuzuya attigimiz ahtapota surekli gelirdi..millet dip oltasi ile gunde 100-500 grm arasi 3-5 adet tutardi.. neydi 96-2000 arasi
ne o avatar abi genclere kötu örnek oluyorsun. gurbette olup bulamayanlar var milletin aklina dusuryon sende ayip ya ayip
Aramadın sormadın gelirken şimdi bana çamur at sende Olmadı şimdi.Ben antalyaya gelirken cümle cemil haberdar oluyo
Namık oraya geldi diye bana başkaları haber verdi.İki gün sonra haberim oldu.Ben namık abiye kızgınım o yüzden.
Yeni bir konu açmak istemedim bikaç sorum olacak arkadaşlar. sizin zıpkının ucucda sık sık kayalara çarpıyormu çarpıyorsa ucta kırılma milde eğilme oluyormu.geçen bir tane mil aldım apnea yazıyodu üzerinde 2 saatte eğildi.uç sağlam ama mil eğile eğile ucun içinde parça bırakarak kırıldı.çokmu adi malzemeler yoksa herkesin vaşına geliyormu