Arkadaşlar ilk balığımı tuttum paylaşmak istedim . Dün okulda ders kaydı yaptırdım(hala öğrenciyimde İstanbul Üniversitesi) çıkışta yakın olduğu için Ambarlıya gittim bir kayık kiralayıp 1,5 saat takıldım bir hevesle. 4 istarvit tuttum 1 tanesi irice. 2 taneydi kıyıya doğru çıkarken 2 tane daha geldi. Ben ilk tuttuklarımı denize bırakmıştım son gelenlerden küçük olanı bıraktım tam iri olanı bırakıyordum kıyıdan bir balık temizleyen bir amca atma atma diye bağırınca en büyük balık ona kısmet oldu. Yemlemi yakaldın bunu diye sordu, yok dedim. Bir daha sordu merakla bende yok dedim. Meğerse o istarvit değilmiş izmaritmiş . Neyse siftahı yaptım çok zevkliydi.
Hadi bakalım kolay gelsin... Bu virüs damarlarına zerk edilmiş şimdi, Bağışıklık yapacak ve gerisi malüm yandın sen... Allah senide kurtarmasın bu sevdadan kardeş
Yapacak bişey yok Pazara kısmetse organizasyona geliyorum öğrencek çok şeyim var insan bildiklerinide unutuyor. Kayık kiraladığım adam çapa attın mı dedi ben o ne ki dedim Hiç birşey bilmiyorum ya o hesap çapadan kast edilenide algılayamadım
Hastalik Tebrikler Semih Bu hastaliktan kurtulma sansin yok Keske bütün hastaliklar böyle olsa Rasgele
Semih ilk avını kutluyorum. Yalnız bu işler zaman zaman ciddi sorumluluk gerektirir. Mesela kayık kiraladım diyorsun ama çapanın ne olduğunu daha bilmiyorsun. Önce emniyet gelir bunu sakın unutma. Kendinin ve baskalarının hayatını tehlikeye atmamak için özen göstermeli ve bilmediğin şeyleri yapmamalı yada öğrenmelisin. RastGele.
Tebrikler Semih Artık sen de balıkçı oldun desene Çok sevindim senin adına.... Ama en çok da İzmarit tuttuğuna sevindim Pek severim de kendilerini yakalamayı Kaptın virüsü hayırlısı olsun, rast gele...
Bu arada şimendifer, sanırım en iyi avını egale etmiş. Palamutlara terfi etmiş. Ben mi yanlış hatırlıyorum, yoksa eskiden de mi öyleydi? Herneyse, sıra yavaş yavaş, akya, orkinos ve balinaya geliyor.. Savulun, şimendifer geliyor demek geçiyor içimden..
evet semih kardeşim bir çok hastalıgın tek başına ılacıdır bu iş madem sende bu kervana katılmışsın allahın sevgili kuluymuşsun derim ben hayırlı ugurlu olsun hadi rastgele
Hayatta her işin riski vardır yolda yürürken bile dikkat etmek lazım. Acemi olsakta önelmimizi aldık kardeş. Orda balık tutan başka kayıklar vardı onlara yakın takıldık ayrıca kayık kiraladığımız adamın cebini aldık zaten yorulursanız arayın motorla alırız dediler. Yani acemiyizde o kadarda tedbirsiz değiliz öğreniyoruz kardeş. Yinede önerilerin için sağol. Bu arada 3 istarvit 1 izmarite bu kadar tebrik aldım herkese tekrar teşekkürler.