iLK balık merakım bundan tam 9 yıl önce başladı bir pazar günü kahvede tabiri caizse sineklenirken balıkçı bir abim seni balığa götüreyim dedi oltam yoktu balıkçıdan gidip 4tane dip oltası aldım abilerim büyük balıkçı ya bunlarla olmaz dediler anlamadığım için tamam dedim balğı gittik oltaları atıyorlar ben attamadım yardım ettiler yem ise ekmek hamuru sen dediler uzakdur oltaları karıştırma bir parca hamur oradan uzaklaştım 3 atımdan sonra hamur bitti ileride 2 genç çocuk balık tutuyor onlarla konuşurken mısır tarlasının içinden sesler geliyor gençlere dedim bu ses ne balık dediler balık mısır tarlasının içinde ne arıyor cuvalla orayı koyduk dediler bakmak için yanına gittiğimde ozamana kadar gördüğüm en büyük aynalı biri 7-8 kg cıvarı diğeri ise 5 kg dı onlandan yem istedim bana rakılı mısır aldım ya dedim balık ları sarhoşmu yapıcam diye düşünürken 2 oltaya rakılı 2sidede süt mısır takıp attım çok geçmeden ziller çalmaya başladı ellim ayağım birbirine dolaştı gençler yardım ettiler aynı anda 4 oltadan 1kg ve üzeri 4 balık çıkardım sanki memesine kaybedip bulan çocuk gibi sevindim ozamandan sonra balıkçı oldum ben onlara ozaman bir yem attım ve halen atıyorum böyle bir zevk olamaz