Merhaba Arkadaşlar, Cumartesi ilk siftahımı yapıyım dedim. İş yerinden bir arkadaşım eşim ve lise arkadaşım Murat (ki oda bu sitenin üyelerinden) Üsküdara olta atmaya gittik. İstanbul'lular Cumartesi havayı biliyorlar. Üsküdardan bir arkadaşım gelmeyin çok soğuk demesine ragmen 10 çapari ve 10 kurşunu alıp soluğu Üsküdarda aldık. Gitmek zaten bi dert idi,trafik deli gibi, ama neyse ulaştık sonunda. Arabayı Feti Paşa korusuna bırakıp tekel binasının önüne gittik. Oraya gitmeden önce Harem yolunu izlediğimizden tüm sahili gördük ve bir tane olta sallayan yoktu. Neyse, biz ilk acemiliğin verdiği heves ve inatla o buz gibi rüzgarda olataları açtık çapari kurşun eller titreyerek taktık ve sonunda oltamı ilk defa salladım valla gide gide 20-30 metre öteye düştü :). Oltayı geri çektiğimde ellerimi artık hissetmiyordum. Aynı hızla herşeyi geri topladık kendimizi Feti Paşa daki sosyal tesislere attık ama oradada oturacak yer bulamadık. Ve eve dönmeye karar verdik 1,5 saatlik tarafik sonrası evdeydik. Eve adımımı atmadan kapıdan malzemeleri bırakıp gittim balıkçıya 4 Çupra alıp, bari bakık tutamadık bari yiyelim dedim. İlk denemem pek başarılı olmadı :) Ama denemelerim devam edicek. Boğaza gitmek biraz masraflı ama Maltepe sahilinden denemeye devam edicem. Benim oltanın kamışı 3 metre en fazla 100 lük kurşun sallarmış galiba boğaz için değil dedi aldığım balıkçı. 3,5 luk kamış ise Maltepe için değildir dedi. Ben daha önceden 3 lük olandan almıştım kayın biraderede 3,5 luk aldım. Nedense ona ısınamadım değiştirme olanağım olduğu halde yapmadım hata mı ettim bilmiyorum. Neyse bu hafta sonu böyle geçti artık birdahaki haftaya kısmet...