herkeze merhaba. ilk kez resim yayınlıyorum ve ilk avım. . resim yüklemek biraz ugrastırdı Sabaha karsı 04,00 saatlerinde eniştemle yola koyulduk avlak yerimize gittigimizde hemen oltaları attık ve 05 00 dan 11 00 a kadar tık bile demedi. bu saatten sonra ilk balık geldi 'Sazan 41 cm' ilk av için yeterliydi.. herkese rasgele....... Eniştem Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Amatörler arasında şu ortak özellik vardır...Paylaşmak..En az balık avlamak kadar zevk ve heyecan vericidir..Bu heyecanı paylaşmak da ayrı bir keyiftir..Kalayoso'nun dediği gibi ..'Aramıza hoşgeldin'
teşekkür ederim sizede rasgelsin ... Hosbulduk.teşekkür ederim sizede rasgele Hoşbulduk. Allah' ın izniyle paylaşımlara devam edecegim.. teşekkür ederim . rasgele.reeling inşallah abi. Dayıcığım teşekkürler. Sana çekiyorum dayı
slm güzel av tebrikler kardeşim balık tutmak gerçekten çok heyecanlı yaklaşık 7 sene önce merak saldım bu güzel hobiye ama sana dostca bi tavsiye çünki bu sitede kesinlikle dostluk ortamı olduğuna inanıyorum HENÜZ SAZAN MEVSİMİ AÇILMADI inan 15 haziranı bende sabırsızlıkla bekliyorum ama açılmadı yasalara uymak hepimizin görevi bol şans reeling