İnşallah sizin verdiğiniz emeğin karşılığını alacak kadar değeri bilinir kitabınızın, kaleminize sağlık.
Tebriklerini ileten arkadaşlarım ve abilerime sonsuz teşekkürlerimi iletirim. Smyrna hanım, kitap daha pazartesi çıktı. Şuan sadece Yeditepe yayınevi'nden bulunabiliyor. Ancak, Ocak ayında bütün kitapçılarda ve internet satışı olarak da dağıtılacak. Tekrar herkese sonsuz teşekkürler
Kitabımla bugün Cumhurbaşkanlığımızın forsunda yer alan 16 yıldıza bir yıldız daha eklenmiş oluyor. Bugüne kadar batılı araştırmacıların İran asıllı olarak kabul ettikleri Samaniler devletinin (ki bu devlet Karahanlıların, İtil Bulgarlarının Müslümanlığı kabul etmesinde etkili olan bir devlet ve Gazneliler de bu devletin içinden çıkıyor) kaynaklardaki verilerle Türk asıllı olduklarını ortaya çıkardık.
Teşekkür ederim İlk okuyucularınızdan olacağıma emin olabilirsiniz İslam dinini, nasıl geldiğini, neler yaşandığını bilmeden anlamak mümkün değil bana göre. Çünkü en doğru bilgi, İslamiyet tarihinde yatıyor. Her müslümanın da bunu bilmesi gerektiğini savunuyorum. İki dua ezberlemekle müslüman olunmuyor çünkü.
Tebrik ediyorum, darisi basimiza diyeyim.Cok isterdim benimde basili bir kitabim olsun ve kendimce bilgi akisina ve sanata katkida bulunma firsatini yakaliyayim. Insaallah degerli calismanizi okuma firsatinida elde ederim.Saygilar...