Vedat Abim Birde İmza günü düzenleyebilirsen ne güzel olurdu... Doğal ortamında ,Yazarın yaşadığı ,kitaptaki maddelerin geçtiği yerde... .
hayırlısı olsun vedat amca..paylaşmak en güzel duygu olsa gerek sen bunu yapıyordun ama kalıcı olarak oldu bu sefer...keşke kab kalın bir kitap olsa idi..parça parça saklamam daha mı zor olucak acaba?
Kitabınız size ve amatör balıkçılara hayırlı olsun üstad. İnanıyorum ki kitabınız amatör balıkçılar için bir ışık kaynağı olacaktır.
slm vedat baba allah hayırlı mübarek etsin inşallah o kitaptan yararlanacağımız çok şeyler var eline koluna sağlık abicim
hayırlı olsun vedat abi ilk fırsatta alacağım ve okurken büyük keyifte alacağımı düşünüyorum. şimdiden elinize kaleminize sağlık abicim.
Tarkan aslında senin düşüncen bence olayın can damarı, evet , bir imza günü bu güzelliğin perçinlendiği ve Vedat babayı sevenlerin onu görebileceği ortamı sağlar. Vedat baba kitabının yayınlanmasından dolayı en az senin kadar sevindim , en kısa zamanda bende temin edeceğim. En içten saygılarımla.
Vedat amca hayırlı uğurlu olsun. Bu arada uzun zamandır av raporlarını özler olduk. Nasipse av raporların devamını ne zaman göreceğiz.
Vedat amca ellerinize sağlık.Sitede yayınladığınız raporlardaki özeninizi gördüğüm ve bildiğim için güzel bir eser ortaya çıkardığınızı tahmin ediyorum.Hayırlı uğurlu olsun. En kısa zamanda edineceğim.
vedat agabey elinize kaleminize saglik. artik nihayetinde isin kolayina kacabilecegiz.forumlarda dolanip yazilarinizi bilgi birikimlerinizi arvislemeye calismaktan kurtulduk.sonucta kitaplar ; yazarlarinin uzun surelerde edindikleri bir konudaki bilgi ve tecrube birikimlerini okuyucu ile paylastiklari inanilmaz eserlerdir.ve hicbir maddi karsiligi yoktur.maddi kaygilarla yazilan bir kitap bile boyle adlandirilamaz bence.ki sizin icin maddi kayginin lafi bile edilmez', tum amator balikcilik forum uyleri bunu bilirler.En nihayetinde benim gibi hevesli ama tecrubeye sahip olmayanlarin basucu kitabi olacaktir.her av oncesi acip bakacagim bir kaynagim var. takimlarin yaninda her avlaga gider artik bu kitap. yeniden tesekkurler... umarim bu baslangic olur.seriler seklinde devam eder
Vedat abi öncelikle hayırlı olsun, takip edenler zaten biliyor senin burada yıllarca biriktirdiğin deneyimlerini nasıl içtenlikle paylaştığını. Benim gibi seninle henüz yüzyüze tanışmamış yüzlerce arkadaşımız sadece güzel avlarınızdan değil; güzel türkçenizden, insanlığınızdan, ardı ardına gelen amatörce sorulara bile bıkmadan usanmadan saatlerce sevgi ve saygı dolu satırlarla cevap vermenizden çok büyük dersler çıkartıyoruz. Bütün bunlarla birlikte , size hasetle yaklaşan insanlara karşı duruşunuz da bizlere erdem kelimesinin anlamını adeta yaşatıyor. Balık tutan , trofe avlar yapan eminim ki birçok insan vardır ülkemizde. Kanımca ustalık sadece balığı tutmakla kalmıyor. Senin gibi örnek aldığımız bir ustanın kalıcı bir eser bırakması çok sevindirdi beni..
Anlaşılır ve akıcı üslubunuz, ilk konunuzu okuduğumda dikkatimi çekmişti. Tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim. 5 yıldır devam eden Makâle tarzında benim de bir denemem vardı. Fakat ilk heyecanımı kaybettiğim için şimdilik askıya almıştım. Sanırım önümüzdeki günlerde tekrar gündeme alacağım. Vedat baba kitabının yayınlanmasından dolayı en az senin kadar sevindim , en kısa zamanda bende temin edeceğim. En içten saygılarımla.[/QUOTE]
Vedat abi umarım sana ve tüm amatör balıkçılık camiasına hayırlı olur, yeni bir kaynağımız oldu, emeği geçenlere teşekkürler. Kitap kapağı aşağıdaki gibidir arkadaşlar.
Hani derler ya '' İşin kitabını yazmış '' ...Bu kitabıda yazmak sana yakışırdı pamuk dedem ...ne mutlu sana ...