Nihayet Vedat baba çok sevindim şahsen... Gözün aydın, Allah utandırmasın..... sen yazdıysan alınır... Ve aldım bile Saykitaptan siparişi verdim az önce... kitabı okuyunca yorumlarımı bilahare ileteceğim. Ellerinden öperim.
bu ne güzel bir yazıdır kardeşim ortak düşünen çoğu insan vardır eminim bu cümleleri kuramayan, onlar adına ben teşekkür edeyim sana şimdiden.
Vedat Baba.. Fedakar eşinize, onaltı kedinize, üç köpeğinize, keçi ve eşeğinize ayrıca bu işe gönlünü vermiş tüm balık sevdalısı dostlarınıza hayırlı olmasını dilerim.. Hep diyorum ya..Bir gün mutlaka elinizi öpmeye geleceğim diye..İşte o günü sabırsızlıkla bekliyorum..
Üstâd...... , Allah izin verirse cumartesi ( 31.07.2010 ) günü Sivrice'de olmak istiyorum... Sizde orada mısınız.. ? Ayhan
Sevgili Vedat Ağabey, kitabın çıkma haberine çok sevindim ve hemen bir tane edindim. Genel olarak oldukça keyifle okunacak ve içinde bir çok ipucu veren güzel bir av güncesi olmuş. Bundan sonra ise senden, içinde çeşitli balık avlarına ait detaylı teknik açıklamalırın bulunduğu güzel bir veya birden fazla olta balıkçılığı kitabı bekliyorum. Kendine çok çok iyi bak. Ayvalık'tan yeni döndüm ve her zaman ki gibi yine kalbim egede kaldı.
Tebrik ederim Vedat ağabey. Bende bu kitabı temin edeceğim en kısa zamanda. Umarım buradaki kitapçılara gelmiştir
kitabı ilk gören ve imzalatan olarak gerek baskı kalitesi, gerekse görselleri ve roman tadın da, sürükleyici,sıkmadan okutan yazım üslubu ile çok güzel bir kitap olmuş. dilerim hakettiği değeri görür. allah utandırmasın vedat abi
bu sabah Cengiz balıkçılığa malzeme almaya gittiğimde sana rastladığıma o kadar memnun oldum ki, o gülen yüzüne, gözüne, ruhuna bakmak beni rahatlattı. Derdim sadece balık değil, kitabın, bilgin değil di, SEN bize tanıttığın SEN miydin. Hani sevince hayalindeki gibi olsun ister ya insan... Gerçekten de yazılarındaki ve fotoğraflarındaki ADAM olduğun için teşekkürler ustam. Kitabını ve ilk sayfasına yazdığın içten mesajını daha rahat okuyabilirim artık. Şimdi sıra beraber avlanmakta, ama önce okuyayım, bilgileneyim, hak edeyim. Allah seni başımızdan eksik etmesin.
Vedat abi hayırlı ve uğurlu olsun. İnanın sizin adınıza cok sevindim. En kısa zamanda kitabı alıp sivriceye gelip size imzalatacağım. Böyle değerli bir eseri bizlere armağan ettiğiniz içi tekrar teşekkürler. Hayırlı ve bol balıklı günler sizlerin olsun.
Bu hafta içinde kuşadasındaki kitapçıma gittim. Dediki; -Murat balıkçılıkla ilgili yeni bir kitap geldi ilgilenirsen bir görtereyim. -Aman abi yaa türkiyedeki yayınları hemen hepsini aldım. Almadığımsa almaya değer görmemişimdir. -peki -Sen genede göster canım rahat etmedi. Kitabı görünce bu vedat abi değil mi yaa dedim. Hemen aldım doğru eve. Kitabı 4 günde bitirdim ama 2 saate de bitirebilirdim. Sindire sindire zevkini ala ala okudum. Tek kelimeyle harika ve üslup olarak türkiyede bir ilk olmuş.Vedat abi anılarını anlatırken av yaparken ince detayları da sıkıştırmış. muhabbet erbebında bir tat ayrı bir lezzet aldım arkadaşlar. Kitap okumayı sevmeyenler için bile cezbedici ve akıcı. Kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar. EMEĞİNİZE SAĞLIK VEDAT ABİ DEVAMINI BEKLERİZ...
saygıdeğer vedat üstadım vedat abim vedat babam forumda daha yeni olmama rağmen birçok konunu okudum eminim kitabını da bu denli hatta daha güzel derecede bir üslup ve anlatım ile yazmışsındır. konuyu geç gördüm ama daha başlığı okuduğumda içimi o kadar tatlı bir heyecan dalgası kapladı ki tarifi imkansız. en yakın zamanda kitabınızı kesinlikle edineceğim. şu an gerçekten çok büyük bir sabırsızlık duyuyorum. Aallah mahcup etmesin vedat babam... umarım diğer kitaplarınızda çok gecikmeden bizlerle buluşur...
Dün akşam kitabın yarısını okudum. Üslup Vedat abimizin herzamanki ağzından bal damlayan üslübu. Güzel av anıları anlatılırken işin ince detayları da konunun içinde bir güzel anlatılmış. Ellerine, emeğine sağlık Vedat abi.
Teşekkürler sevgili Rıfat. Belki anlatabileceğim herşeyi bu kitaba sığdıramamış olabilirim.Ama bilinsin ve emin olunsunki,konu hakkındaki tüm bilgi ve birikimimi sırasıyla ortaya koyma gayretinde olacağım. Bu bakımdanda,yeni avlar,resimler,tecrübeler uğruna evvelsindende aktif bir balıkcı olacağımda kesindir. Sevgiyle kal
İlgin,yorumuna teşekkürler sevgili Tarcan. Bu seni hep bekledik,gelmediniz. Hem artık daha uzun ve güvenli bir İskelede var. Gelen kardeşlerim levrekti,çupraydı almaya başladılar. Üstelik geçen seferin acısını çıkarırcasına tekneylede doyasıya avlanırız. Sevgiyle kal