Teşekkürler sevgili İsmail.Bir imza günü tertipleyeceğim.Zaman ve mekanını ise sizlere bildireceğim. Sevgiyle kal
Sevgili İbrahim Kitabımda öncelikle ele alınan husus,siz hevesli ve bu işe gönül vermiş gençleri,teşviğe,dimamizme,içlerdeki tutkuyu pekiştirmeye yöneliktir. Mademki benim gibi hayli yaşlı sayılabilen bir kişi bunları becerebiliyor,öyleyse biraz gayretle sizlerde pekala üstesinden gelirsiniz.İşte ana tema budur. Seriler halinde çıkabilirde.Ancak ilkinin gerekli ilgiyi görmesi gerekmektedirki,yayınevinin olurunu alabilelim. Eksik bir anlatımın olmadığı,bilginin,av taktik ve düzenlerinin tüm görsel yanlarının,ortaya koyulacağı müteakip kitap veya kitaplar sayesinde,sanırımki konu hakkında en detaylı ve yararlı olabilecek ve hatta dediğin gibi av esnasında dahi okunup hemen tatbik edilecek kadar kolay ve anlaşılır hale getireceğiz balıkcılık olgusunu. Bu konuda azmim ve hevesim tamdfır. Sevgiyle kal
Evet budur sevgili Engin., Ancak lütfen not edinizki Profesör lakabı benim önerim olmamıştır. Sevgiler
Sevgili Murat Beni gayet hislendiren mesajını kerelerce okudum,sağolasın. Satırların ayrıca bana ilave güçte vermiştir. İnşallah bu kere olmamişsa dahi,müteakiben tüm birikimlerimi sizlere sunacak fırsatta yaratılacaktır. Sevgiyle kal
[/QUOTE] İlgi ve yorumlarına çok teşekkür ederim, sağolasın sevgili Yakup. Denemelerindede başarılar dilerim. Sevgiyle kal
Sağol sevgili Barış,teşekkürler. Bende heves ve umutla ayrıca sevinçle seni beklemekte olacağım. Sevgiyle kal
Hay allah ben İstanbuldaydım,halende buralardamısın acaba bir telefon ediver istersen 0536 546 88 16 Sevgiler Ayhan
Sevgili Emre Kitabımın cıkmasındaki Ercanla olan gayretin hep içimdedir,sağolasın. Yayınevi sahipleri olayı bu şekilde ele almışlardır.Ancak müteakiben herkesin her istediğini bulacağı bir kitabın yazılımına şimdiden başladım bile. Sevgiyle kal