sene 2001 balığa gideceğiz ama arabamız yok ne yapalım nasıl yapalım bi arkadaş atlayın kızılcahamam otobüslerine doğru kurtboğazına dedi ama bilmeyiz etmeyiz nasıl yapalım nasıl edelim dedik neyse hala oğlu ile bindik otobüse suyu ilk gördüğümüz yerde indik aşşağı suya doğru indik ama dedimya yol iz bilmiyoz neyse ağaçların arasından zorla barajın su bırakılan yerine yakın bi yere geldik pek kimse yok 20-25 ad küspeli oltayı attık 50-75 metre uzaklığa akşam 5 de olta atma işi bitti neyse burayı çok uzatmıyacağım sabaha kadar 4 tane 1-1,5 kğ arası sazan aldık neyse pek keyfimiz olmayarak kıyı boyundan eve giderken yaşlı bi amca ile karşılaştık adamda tavır aynen şöyle len ben tutuyom siz nasıl tutamıyonuz şaşırdık adamın tuttuğu balıklara baktı 20 tane sazan ama içlerinde 4-5 kiloluklar var neyse bi baktık adam oltaları en fazla 15 metreye atıyor meğer balık yakındaymış öbür hafta cumadan izin alıp gittik oltaları attık 10-15 metre en fazla cidden bir balık yakaladık gece oltaların bir kısmını sudan çekmek zorunda kaldık valla şimdiki aklım olsa alırmıydım almazmıydım bilemem ama kızmayasınız diye yazıyorum 80 parça balık aldık en küçüğü kolumdan büyüktü epeyde saldık eşyalarımızı götürdüğümüz valizle götürdük balıkları no frost buzdolabında bir kış sazan yedik afiyetle.:D :D :D