İlk levrek,taze merhaba...(renkli-türkçe)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında doguguclu tarafından paylaşıldı.

1. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan

İlahi Faruk,

+5 kiloluklar senin zaten. :rolleyes: :) Doğu, şimdilik 5 kiloluğu anca başarır nitekim.:eek: :)

2. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    Doğu çok güzel zamanda dönüş yapmışsın :) sezonda açıldı sayılır, hoş geldin ve güzel bir girişle geldin.

3. Okan_uA

Okan_uA .

Marka yazmakta bence hiçbir sakınca yok. Çünkü av raporunu açtık ooo ne güzel iri balık,trofe tutulmuş ee neyle tutulmuş xle tutulmuş demek ki x kaliteli ve almaya değer. Bir de bu açıdan bakın.

Marka yazılması o ürün hakkında bilgi sahibi olmamıza yardımcı olabilir.;)

4. Look2Me

Look2Me Enes EKİZ

En İyi Avı:
    95 cm Turna
    Doğu abim sende mi buradaydın inan ilk defa gördüm. Bilmem hatırlarmısın beni . Ayrıca tebrikler.

5. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Doğu.
    Fransız patentli Ragot Silikon Raglou,hakkında sayfalarca yazdığım,iddia ettiğim üzerede coğu kere rapalalara galebe çalan harika bir kandırıcıdır.
    Uzağa atmak icin şeffaf tapalı şamandra yada benzeri aparatlara ihtiyac duymaktadırki sen bunu güzelce halletmişsin.
    Levrek mevsimi geldiğinde bu düzenle daha cok levrek yakalayacağından eminim.Tebrik eder devamını dilerim.
    Sevgiyle kal

6. poseidon911

poseidon911 Umit

Favori Kamış:
    Daiwa r'nessa RN 802 MHFSAF --- Shimano AX27MH --- Shimano beastmaster AX240MH
    Favori Makine:
    Abu Garcia Cardinal
    En İyi Avı:
    levrek 7.00gr
    Cok guzel masallah

7. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Marka yazmakta sakınca yok diyorsun ama gözünüde çıkartmamak lazım bence. Baktın kullandın bir sahteyi iyi iş yaptı. Yaz markasını modelini bilelim. Ama kullandığın kamış, makine ilgilendirmez beni, çok merak eden olursa mesaj yazar sorar. Ayrıca madem yeri geldi söyleyeyim. Tavsiye edilen (bana göre reklamı yapılan) kamışlar ve makinelerin çoğu çok pahalı ve benim param bunları almaya yetmiyorsa neden gözüme gözüme sokuluyor bu kamışlar makineler?? Birde bu yönden düşünmek lazım. Yani anlayacağın fazla hava atmamak lazım alan vaar alamayan var ok?;)

8. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    Ördekçi baba oldu mu levrekçi baba :)

9. doguguclu

doguguclu

Favori Kamış:
    balık düdüğü
    En İyi Avı:
    hafızam tuttuğum balıkların ki kadardır
    Enes hatırlamazmıyım seni,sayenizde hayatımın en keyifli haftasonlarından birini yaşamıştım DÜzce'de.Tekrar teşekkürler her şey için...

10. doguguclu

doguguclu

Favori Kamış:
    balık düdüğü
    En İyi Avı:
    Çok teşekkür ederim Üstadım.Bu silikonları hep senin makalelerinden öğrendik zaten,şu internet hakkaten iyi bir şey.

11. doguguclu

doguguclu

Favori Kamış:
    balık düdüğü
    En İyi Avı:
    Daha dur abi!Sivas'ta -30 derecede 2 saat ördek geçidi beklemeye benzemiyor bu.
    Denizin içini göremiyorum geceleri,bir görsem sorucam onlara benim silikonlarıma vurmamanın hesabını :)

12. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Doğu
    Faydalı olabildiğimi öğrenmek hakikaten beni cok sevindirmiştir.Benim zaten en büyük ödülümde budur.
    Ancak bazı kardeşlerimin vede senin yukarıdaki mesajlarınızda anladığım kadarıyla,arada önemli marka kamış,makara ve sair kandırıcılar hakkındada yazdıklarımın sizlerce tasvip edilmediğinide anlamış bulunuyorum.
    Şayet bir avcı,sadece pahalı marka techizata sahip olupta kendini iyi bir balıkcı sanarsa,o kişininde benim nazarımda takdir edilecek hicbir yanı yoktur.Sadece hava atmaya yarar.Ancak benim anlattıklarımı tam anlayan kişi zaten yapageldiği avlarına,edineceği yeni ve etkin ürünlerle artı bir değer koyarsa,avından verimliliğin yanısıra ilave keyif alabilirse işte bu durum beni sevindirmektedir.
    Olayı bu şekilde mütaala etmenizi rica ediyorum.
    Sevgiyle kal

13. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Ben ragloulara resimdeki modeli geliştirmiştim. Daha doğrusu bu ilk yaptığım çalışmaytı. Sonrakilerde kurşun silikon dengesini biraz daha iyi yapabildim. Sahtenin hareketini çok kısıtlamıyor. Ama yine de çekerken biraz dikkatli olmak gerekiyor. Atçekte bu şekilde henüz büyük bir levrek denk getiremedim ama iş yapıyor.

Zargana topuyla hiç deneme imkanım olmadı. İlk fırsatta bunu da test edeceğim.

14. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Hiç balık avlamamış, hatta buna "deli-saçma" işi diyecek olanları bile balıkçı yapacak, etkileyici ve keyif verici bu raporun için tebrikler :) Muhteşem bir giriş ve levrek ödüllü bir final :) Emeğine, yüreğine sağlık :) Aramıza tekrar hoş geldin :)

15. elmexicano

elmexicano ahmet can berkyürek

En İyi Avı:
    7 kg GT
    ağzına sağlık. çok güzel anlatım olmuş.

selamlar

16. TuRKLoRD

TuRKLoRD Polat

Favori Makine:
    Banax sx 5000
    mükemmel bir levrek.1 kg civarında seninde degin gibi....Bu ufaklıgı tepsiye koyup fırına atıcaksın tadından ynmez valla :D.

Benim evde levrek pişirme terciğim fırında.tepsinin altını çok ama çok az yağlayıp levregi yatırın fırına.sadece baığın yanlarına bıçakla dikey kesikler atınki güzelce pişsin.yanına yeşillik olarak bir şey koymayın(domates,biber vs..).Kendi suyuyla pişsin sadece.

Ben bu yöntemi balık restaurantı aşcısına sorarak ögrendim.Özellikle aşçıya gittim balıkdaki lezzetin ne olduğunu sordum oda at fırına çıkar dedi :D.

Deneminizi tavsiye ederim....

17. giritlibalıkçı

giritlibalıkçı

En İyi Avı:
    İmtiyaz,23 Kg.
    Doğu kardeşim,bir Mersinli olarak seninle gurur duyuyorum.Tebrikler...

18. abdullah atan

abdullah atan abdullah atan

güzel bir av olmuş keyifle okudum paylaşım için saol..