İlk Levrek

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında HastaRuH tarafından paylaşıldı.

1. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    N.S. KN Saltwater 802M, Savage Gear MPP 2,51
    Favori Makine:
    Daiwa Legalis 3000 SH, D.A.M. Quick FZ 30
    Hadi hayırlı olsun Erkan. Kaç zamandır levrek diyordun, Allah istediğini, hem de bir gecede iki tane vermiş. Yaşadığın heyecanı başka hiçbir şeyde bulamazsın. İnşallah daha da büyükleri gelir oltana.
    Bu arada su samurlarını bende duymuştum ama kendi gözümle görmemiştim. Demekki aynı merada avlanıyoruz ama denk gelmemişiz hiç :)

2. 33BURAK33

33BURAK33 BURAK AKTIN

tebrikler güzel av olmuş helede levreğin bu yıl fazla olmamasını göz önüne alırsak....

3. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    bir gün öncesinden seninle oturup konuşmuştuk :) o anda sana dediğim " ben altı sene koştum bu balığın, yılmak yok, her av boş da olsa yeni bir tecrübedir." cümlesinin anlamını ertesi gün whatsup dan gelen mesajda görmek çok sevindiriciydi.
    tebrikler güzel bir anlatım ve güzel bir av olmuş. bu arada dün whatsup dan attığın mesajın tam zamanı... dün dediğin yeri ve hedef balığı deneyenler gördüm, var mıdır yok mudur bilmiyorum ama yoklamak lazım :)

4. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    bu sefer bize de şans güldü sizinde şansınız daim olsun

teşekkürler yedik sindirdik bile :) artık yenisini yakalamak lazım hihi

teşekkürler sizin sezon başlasın da bizde sizin rapoları ve manzaraları okuyup görme fırsatımız olsun.
    Mesajjı yazdığım an itibarı ile bir cennet köşesi izletti yine Birol abi sizden bekliyoruz bu resimleri.

Av gerçekten benim için milat gibi oldu

umarım sizin avınızda en az benim ki kadar zevkli olur.

İnanın korku hat safhada idi. Birde samur olduğunu bilmiyordum daha küçük lağam farelerinin köpekleri parçaladığını bilirim onlar fare olsa idi kesin kemire kemire bitirmişlerdi biz :laughing:

Valla o günden sonra görmedim görmekte istemem aynı mera ise yalnız gitme bu hayvanlar bana tekinsiz geldi hele no gülmeleri çok acayipti.

5. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    sabah konuştuk arkadaşla. deniz ölmüş yine tek canlı yok sizde de yokmuş herhalde

6. Tompot

Tompot Bülent

En İyi Avı:
    Horozbina
    Erkan,

Dicle'de bu ispendekleri yakalamak herkesin başaracağı iş değil.
    Tebrikler.

7. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    teşekkürler. :D

8. hakankarahan

hakankarahan Hakan Karahan

Favori Kamış:
    Okuma v system
    Favori Makine:
    Daiwa Regal ,Shimano Exage, Okuma Safina Noir
    En İyi Avı:
    Yazılı Orkinos 3 kg.
    Erkan kardeşim adrenalin havuzuna düşmüşsün.:D Hem korkudan, hem de tuttuğun balıklar sana iyi bir adrenalin yapmış. Herkese nasip olmaz böylesi :)
    Adrenaline devam...Şansın bol olsun.

9. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    Hakan abi teşekkürler.

10. kayral

kayral Önder

Favori Kamış:
    awa-shima
    Favori Makine:
    ryobi
    En İyi Avı:
    çupra 2,10kg/Levrek 4 Küsür
    Okurken bile o an ki heyecanı yaşatan güzel bir rapor olmuş. Nicesi oltanızda olsun, rastgele:)

11. JOHNY GUITAR

JOHNY GUITAR Deniz Erdeniz

bilmeni isterim ki kötü niyetle yazmadım, raporun yeniydi ve bir kaç cümlenin fazla geldiğini düşünmüştüm, herkesin bakış açısı değişiyor. Ayrıca herkesin emeğine ve raporuna saygım var, bereketli avlarının devamını dilerim, rastgele

12. kayral

kayral Önder

Favori Kamış:
    awa-shima
    Favori Makine:
    ryobi
    En İyi Avı:
    çupra 2,10kg/Levrek 4 Küsür
    Siz yazana kadar yorumları okumamıştım. Kötü niyetli bir şey yazmamışsınız Abi. Dediğiniz gibi sadece öneride bulunmuşsunuz, keyifli avlar ve iyi forumlar dilerim, saygılarmla :)

13. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:

bende kötü niyetli yazdınız demedim neden yazdığınız anlamadım dedim. o anki heyecanımla olayı akıcı güzel bir şekilde duygularımı hislerimi yansıtacak şekilde yazmak istemiştim gereksiz bazı kısımlar var demiştiniz bende saygı duyarım düşüncenize oturdum inceledim kanaatim olmadığı yönünde idi bu arada eksik bir kısım fark edip onuda ekledim.

Şimdi konuyu tekrar gözden geçirdim.Anlatımımın başında av gününden önce yakalayacağım hissinin olduğu av günü heyecanlı bir bekleyişim olduğu bu bekleyiş sırasında araya giren ama temelinden bir balıkçılık ile ilgi bir şey olduğu ( bu kısım bence direk av anına girmeden bekleyişi ve heyecanı artırıyor ) ayrıca arada geçiş kısmı olarak da güzel duruyor ve sıkmıyor. Daha sonra araya giren korkulu ve komik anları, heyecan yada yüzlerde bir gülümse vermesini istedim '' şimdi dahi okurken benim yüzüm de gülümseme oluyor ''
    Not: orada su samurunun resmini bıraktım ki merak ile araştıracaklar için kolaylık olsun birde yaşadığım olayı daha fazla hayal güçlerinde canlanabilsin.

sonuç olarak ben yazımda bir terslik görmedim tüm bunların sonucunda takdirim aynı kalması oldu.

sizi kıracak bir şey yazmışsam af ola niyetim sizi kırmak değildi asla.