ilk msjım :D elbisesiz ve benim gibi amötmörlere bir taktik

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında zıpzıptanay tarafından paylaşıldı.

1. zıpzıptanay

zıpzıptanay

ıı şu zıpkın her nekadar zevkli de olsa mereti çekmek çok uğraştırıo lastiğini eer bi balık yaralmadıysanız aceleniz yoksa siz hiç kendinizi kasmayın paletinizi çıkarın ayaınızdan göğsünüze dayayın üstüne zıpkını dayayın sora rahat rahat çekin ben böle yapıorum acelem olmadığı sürece gayet acısız morarma ve kızarma yok ;)

2. Merhaba arkadaşım,

İmza ayarlarını yaparmısın lütfen,

Daha sonrada tanışalım bölümüne ugrayıp kendini tanıtan bir konu açıverde, sana bir hoşgeldin diyelim:)

İmza detayları için TIKLA;)

Teşekkürler:)

3. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    71cm 1.6kg denizturnası,1.2 kg levrek 10 kg civarı bir akya gözlerimin önündeydi....
    ben bi süre sonra alıştım....Biraz kasları geliştirmeye bak ...her zaman öyle palet tak çıkar biraz komik olur bence...BArfix ve şınav bolca çek..Kolların güçlensin..sonra suyun içinde göğsüne daya aniden çekiver.Aman ha eldivensizsen tam oturtmadan sakın bırakma benim yaz boyu ellerim yara bere içindeydi hele birinde palamut elimin içine girdi resmen:):) sonra zaten göğüsdeki hafif kaslarda alışıyor birkaç hafta morarıp nefes almayı güçleştirdikten sonra:D:D

4. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    aramıza hoş geldiniz arkadaşım

5. canalpakin

canalpakin

tshirt yeterli oluyo bana fazla acımıyo zaten bikaç haftadan sonra lastik yumuşuyor ve daha kolay oluyor