ıı şu zıpkın her nekadar zevkli de olsa mereti çekmek çok uğraştırıo lastiğini eer bi balık yaralmadıysanız aceleniz yoksa siz hiç kendinizi kasmayın paletinizi çıkarın ayaınızdan göğsünüze dayayın üstüne zıpkını dayayın sora rahat rahat çekin ben böle yapıorum acelem olmadığı sürece gayet acısız morarma ve kızarma yok
Merhaba arkadaşım, İmza ayarlarını yaparmısın lütfen, Daha sonrada tanışalım bölümüne ugrayıp kendini tanıtan bir konu açıverde, sana bir hoşgeldin diyelim İmza detayları için TIKLA Teşekkürler
ben bi süre sonra alıştım....Biraz kasları geliştirmeye bak ...her zaman öyle palet tak çıkar biraz komik olur bence...BArfix ve şınav bolca çek..Kolların güçlensin..sonra suyun içinde göğsüne daya aniden çekiver.Aman ha eldivensizsen tam oturtmadan sakın bırakma benim yaz boyu ellerim yara bere içindeydi hele birinde palamut elimin içine girdi resmen sonra zaten göğüsdeki hafif kaslarda alışıyor birkaç hafta morarıp nefes almayı güçleştirdikten sonra
tshirt yeterli oluyo bana fazla acımıyo zaten bikaç haftadan sonra lastik yumuşuyor ve daha kolay oluyor