İLK PAŞAM BOĞAZIN PAŞASI

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Chaosad tarafından paylaşıldı.

1. barracuda53

barracuda53 oguz

Favori Kamış:
    lıneaeffe ferrari power
    Favori Makine:
    daiwa opus bull
    En İyi Avı:
    yayın 4.250 gr
    maşallah iyi balık yakalamışsınız

2. barracuda53

barracuda53 oguz

Favori Kamış:
    lıneaeffe ferrari power
    Favori Makine:
    daiwa opus bull
    En İyi Avı:
    yayın 4.250 gr
    daha iyileri rast gelır inşallah

3. Gargadar

Gargadar Burak

tebrik ederim etmem, bunu yazarım yazmam. söylediğiniz gibi kendi insiyatifimdir. sizin bunu saçma olarak nitelendirmenin kendi insiyatifiniz olduğu gibi. mesela avı yapan kişi de ortaya bir insiyatif koymuş, ben bunu uygun bulmadim ve bunu eleştiriyorum. zira kendisi de hakkı olduğu üzere gayet güzel bir şekilde cevabini vermiş. hatta siz bunu saçma bulmuşsunuz ona da saygı duyarım. ancak kime ne yazıp ne yazamayacağım konusuna lütfen girmeyin. burası adı üstünde forum, hakaret içermedikçe isteyene istediğimi yazarım. kimseden icazet alacak bir durumum yok.

4. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Burak kardeşim, elbette bir şey yazmak için kimseden icazet almak zorunda değilsin, herkes gibi...

Yazımın akışındaki bu cümle tek başına cımbızla çekilince "yazamazsınız" kelimesi açıkça benide rahatsız etti.Mesajımın burasını "yazılmasa daha iyi olurdu." şeklinde düzeltiyorum.Buradaki maksat, "tebrik etmeme" mesajının mantığını eleştirmekti.Tıpkı face'de beğenmeme butonu olmadığı gibi, bir şeyi sadece beğenirseniz değerlendirebilirsiniz diye düşünüyorum.:)

Ayrıca bu konuyla ilgili diğer değerlendirmelerimide gözüne alıp (ki sebep-sonuç ilişkisi), tek satıra istinaden cevap vermeniz bana göre yetersiz kalmıştır ama zikrettiğimiz gibi bu konudaki insiyatif mesaj sahibindedir, saygı duymak gerekir.
    Velhasıl amaç sizi kırmak değil, boğazda yapılmış çok güzel extrem bir av raporunun bu şekilde gölgelenmemesidir, ki bu şekilde yaklaşımlar olduğu sürece korkarım bu raporları forumumuzda biraz zor görmeye başlayacağız.Yinede mesajım sizi rahatsız etmiş ise kusura bakmayın, sizede keyifli ve bereketli avlar dilerim, rastgele...

5. zarganacı34

zarganacı34 önder

Favori Kamış:
    lineaeffe s-curve kamış+Okuma synex 660 makina, Lineaeffe fire spin trabucco makina
    En İyi Avı:
    Levrek
    Tam denemekten vazgeçiyorum böyle avlar görüyorum, gel de vazgeç şimdi denemekten :). Tebrikler güzel av.

6. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    Teşekkür ederim, inşallah daha iyileri sizede rastgelir!

7. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    :) Teşekkür ederim.Bence denemekten vazgeçme, sabırla denemenin sonucunu burda güzel bir raporla görürüz inşallah.Rastgele!

8. melikşah

melikşah ........................

Levent'im yorum yazarken nazarlık ekleyecektim unutmuşum:D
    Geç olsun temiz olsun [​IMG]

9. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
  10. cssolak

cssolak Hakan

Aman avlağın yerini söylemeyin büyün balıkları bitiririz mazaallah