Merhaba Sevgili Arkadaşlar; Uzun zamandır az çok herkesin takipçisiyim ama balığa çıkma fırsatım ve herhangi bir raporum olmadığı için size eşlik edemedim. Özellikle : Orhan Kucukbicmen abim'in sıkı takipçisiyim ( idolümsün abi emekliliğime az kaldı yanında biticem ) Aslında kendimce uzmanlık alanım açıkdeniz paraketeciliği ( Logos akdenizliler daha iyi bilir ) ama istanbulda bunun olmadığını veya olsada burada imkanlarımın el vermeyeceğinden dolayı ilgi alanım dışında kalıyor. Gelelim raporuma; Geçtiğimiz cumartesi eşimle birlikte evimize yakın bir yerde (bahçeşehir) avlanma kararı aldık. Tabii kurallar gereği bu meranın kayabaşı olduğunu söylemicem zaten millet kaynıyo çok kalabalık ama balık yok saatlerce yemli attım tık yok. sonra yerimizi değiştirme kararı aldık. orda yemliye bi iki vuruş alınca bize yetti önemli olan o zevki hissetmekti zaten Tatlı sudan hiç anlamam ama biraz kaşık atayım dedim akşam üzeri 2 tane nurtopu gibi balığımız oldu balıkları resimlemek evde aklıma geldi ama bundan sonraki resimleri yerinde çekicem. İşin birde malesef üzücü tarafı vardı. kaşığa takılan tırıvırı lar onlarında resimlerinide paylaşıyorum. o bölgede bunu kullanan bayaa çok. birinde 3 birinden 2 ölü yavru levrek vardı herkese saygı ve sevgilerimle. Balıklarım Kaşığa takılan tırıvırılar
Perch benim için özelliklerde at çek'le tatlı suda tutması en zevkli olan balık diyebilirim. Balıklarınız çok güzel tebrik ederim. Takılan tırıvırılar içinse çok kötü ama maalesef gerçek olan görüntüler. Kim bilir bizim göremediğimiz ne kadarı suyun içinde balıkları telef ediyor. Bereketli avlar dilerim...
teşekkürler aynen öyle fatih kardeşim, bunlar sadece oltaya takılanlar,takılmayan yüzlerce belki daha fazladır. herbirinde 2-3 ölü yavru düşünürsek matematiksel hesabını yapmak bile istemiyorum.
Tebrikler Kadir, tatlı su avından anlamasanda güzel 2 tatlısu levreği yakalayabilmişsin. Gayet başarılı bir av olmuş bence, ilk sefere göre. Tırıvırı konusundaki cehalet ve açgözlülük ne yazık ki bitmek bilmiyor.
Levreklerin boyu gayet güzel gözüküyor. Ama tırıvırı ilettine gelince,avlaklarda kullananlara neden kullanmamaları gereketiğini anlatmaktan yoruldum ama onlar kullanmaktan bıkmadı.
tebrikler kadir abi av güzel ama bu insanların yaptıkları yanlış okadar balığı öldürdüler acaba bu görseler kendilerin utanırlarmı
tebrikler levrek at-çekle çok iyi zevk verir helede bol levrek varsa offf 3 numara meps alıp deneyin ben memnun kaldım balık sayısını artırabilir. Bu balığın derisini soymayı öğrenin videoları nette var yoksa yerken tat aramazsınız.
Ben İstanbul Sultangazi Kent Ormanında Testere Tutmaktan Bıktım Artık Bunlar testere tatlı su levregi çizgili ama yüzgeçleri kızıl degil bide dişli olandır bunlar çogunlukla testere adıyla biliniyor ben her atıp çektigimde bundan daha büyüklerini tutuyorum ama salıyorum çünkü bıktım onları tutmaktan tutmak istiyenler istanbul sultangazi kent ormanına gelsn ....:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
evet kayabaşı köyü altınşehirden içeri..sazlıdere barajı diye geçiyor.ilk defa denedim bende ama çok kalabalık söliim
Bu güzel avını ve balıklarını tebrik ederim sevgili Kadir kardeşim, son günlerde biraz yoğunum, teknem ile bana gelen kardeşlerimi ve dostlarımı balığa çıkarıyorum ve hiç balık avı yapmamış kişiler artık balıkçı olmaya denizi sevmeye ve balık tutmaya başlıyorlar, ben de yaptığım bu işten çok zevk alıyorum, sana da geç yazdığım için kusura bakma. Sizlere biraz iyi örnek oluyorsam ne mutlu bana, ben İstanbul Karagümrük'te doğdum, gençliğim orada geçti, delikanlılğı, dürüstlüğü, paylaşmayı, sevgiyi, saygıyı hem ailemden hem de semtimizden öğrendim, yalanı hiç sevmem,yalan söyleyeni ise hiç ama hiç sevmem, iftiradan çok korkarım ve her söylediğim lafın arkasında durmayı, yazdığım her yazının arkasında durmayı kendime bir uslüp edinmişimdir, sadece yapmış olduğum avlarımı yazarım, sadece kendi teknemde tuttuğumuz balıkları raporlarım. Bunları neden yazıyorum bilmiyorum ama eğer beni idolun olarak yazdıysan çok mutlu oldum, işte bunlarıda sana içimden gelerek yazıyorum. Sevgiler, selamlar belli mi olur bakarsın günün birinde bana komşu gelirsin beraber avlanırız. Hoşça kal sevgili Kadir kardeşim. Seni Sivrice'ye beklerim teknem ile torik avına, mercan avına, çapari avına çıkarız.
Teşekkürler Orhan Abi; Yıllardır hayalim emekli olup, eşimle bi sahil kasabasına yerleşip, hayatımın geri kalanını, orda sessiz ve huzurlu geçirmek olmuştur. Zamanda yaklaşıyor artık şükür. yakın zamanlarda orada ev bile aramaya başlayacağım.Hazırda Beklesin O konuda seni rahatsız edebilirim Dediğin gibi belki inşallah komşu bile olur balığa beraber çıkarız. Davetin için ayrıca teşekkür ederim. İnşallah Çok isterim. Saygı ve Hürmetlerimle Ellerinden Öperim.
Şu balığın renklerin gerçekten çok hoşuma gidiyor.Çok yakışıklı balıklar tebrik ederim Tırıvılardaki balıkları görünce içim cız etti resmen.Afedersiniz ama insan değil bunları yapanlar.
tatli su levregini bende cok severim ,bana gore en zevkli olan yakalama teknigi dip oltasi ve canli yemle olani