- Yaş
- 47
- Şehir
- Bursa
- Favori Kamış
- Okuma Alumina 2,40
- Favori Makina
- Shimano Catana 2500
- En iyi avı
- Palamut
- İsim
- Erdinç TEKKEŞ
Öncelikle çok geçmiş olsun, gerçekten talihsiz bir durum.Tek başınıza bir de hastaneye gitmek, o elle araba sürmek daha da zor olmalı.
![]()
Özellikle atçek avlarında bir avdaş gerçekten çok gerekli, dediğiniz gibi önce emniyet.
Durum her ne kadar kötü olsa da, sunum çok güzeldi.![]()
Hele doktorun İma mı o?!!! demesi olaylara farklı bir anlam katmış
Neyseki balıkçı olması gereksiz, uzun açıklamalardan kurtarmış sizi.
İlk ve tek kazanız bu olur inşaallah. İlk denemenize rağmen güzel el yapımı sahtelerinizi başarıyla, keyifle kullanmak nasip olsun, rastgelsin.![]()
Sevgili Volkan,
Gönül isterdi ki seninkiler gibi su gibi okunup gülümseten bir rapor yazsaydım. Aslında gülümsetme kısmını doktor sorusuyla halletti. Sadece acıyı çekmek bana kaldı.
Hatta tetanoz aşısıyla ilgili bayağı bir pazarlık yaptım olmamak için. Yok iğneler galvanizliydi bişey olmaz falan filan diye. Ama bizimki o konuda da güzel bir yaklaşımla aşıyı bastı. '' sen balıkçı adamsın, belki ilk olmuş ama son olmayabilir. Bu aşı en azından 5 yıl korur '' cevabıyla beni ikna etti.