İlk defa turna avım için bize öncülük eden vahittin hocam ve erol hocam ile yanımıza birde arkadaşımı alarak sabah 5:30 da yola çıktık. biraz gecikme ile 7:30 gibi avlaktaydık (pınarbaşında). daha ilk oltayı suya bırakmamızda 1 dk içinde bir turna vahittin hocamın oltasına takıldı. bu bizi okadar heycanlandırdıki hepimiz yemeği bile unutup oltalara sarıldık. daha sonra ise benim çektiğim ve ilk turnam geldi. Saat 16:30 a kadar 4 turna aldık birde kefal. Ama Erol hocam başta olmak üzere yaklaşık 8 tane turnada oltadan kaçtı. Hele bir tanesi erol hocamın kamışını kırdı ve kurtulmayı başardı. Hayatımda en çok eğlendiğim avdı. Allah herkese nasip etsin. önde vahittin hocam arkada erol hocam var.. ben
Vah vah geçmiş olsun hastalık damardan girmiş artık kalan ömrünüzde taşıyıcı olarak yaşayacaksınız avınız içinde sizi ve tüm ekibi kutluyorum olta düzenekleri nasıldı yem olarak ne kullandınız birazda bunlardan bahsetseydiniz iyi olurdu
Şamandıra kullandık . Yem olarakda aslında gümüş yakalayacaktık ama geç planladığımız için balıkçıdan istavrit aldım. belirli bölgelerimiz var oralara şamandıralı oltalarımızı bıraktık. Bizde boş durmadık tabii at çek yaptık.
Fotoğraf makinası ile fazla uğraşmadık büyük olanları bi resmettik hızlıca sonra işimize baktık.kefal pek büyük değildi ama limite uygundu tabiiki. kilosunu net bilmiyorum ama balıklar 60-70 cm arasında.
tebrikler abi direk damardan almışsınız siz virüsü allah yardımcınız olsun daha ne diyelim en kötü avınız böyle olsun saygılar