Bugün saat 18.00 ile 19.30 arası kısa bir balık avına çıktım.Daha önceleri at-çek ile hiç balık tutamamıştım.Ama içimden gelen his ses bugün şeytanın bacağını kıracağımı söylüyordu.Bir silkon balığımın kuyruğunun koptuğunu görünce bu gün bir şeyler yakayacağımı anladım.Sonrasında bir kaşımı sazlıklara taktırdım ve 10-15 metre aşağıya geçtim.7-8 atış sonrası ilk turna'mı kıyıya aldım Yanımda metre getirmeyi unuttuğumda 20cm'lik 3 tane silikonu yanyana koyarak boyunu ölçtüm.40 cm den biraz büyüktü.Niyetim aslında geri salmaktı ama acemilikten olsa gerek kaşığı balığın ağzından alamadım.
tebrikler balık gerçekten güzel, o kaşığıda biliyorum. bir çok markanın var, ama en güzeli, remixon x-master yeni adı x-hunter 20-28 gram galiba. çeşitli renklerde var. siz hangi renkleri kullandınız
Sağolun arkadaşlar hoş bulduk Kullandığım kaşık balzer 10 gr sanırım prizma tipi gümüş üzerine kırmızı hologramlı
sanırım fotoğraftaki poşeti gördünüz maalesef o benden önce gelenlerin bıraktığı çöpler oltam okuma v sistem 240 cm makara daha mütavazi silstar tunder 30