bugun oglen 3 te avlaga ulastık,yem ıcın solucan kullndık.mantarlı,ve dıp oltası ıle ıkı adet kadıfe aldık aksam .ıftara yetısecegımızden fazla duramadık avımızı 6 gıbı sona erdırdık...
ya bizde haftasonu imrahordaydık ama kısmetsizdik biraz galiba sahurla başladık , saat 11 e kadar hangi yemi kullandıysak fayda etmedi , ama çok fazla ağcı var , o bölgede belki 10 tane gölet var hepsini ağcılar paylaşmış, ve kurutmuşlar , şimdi kendileri de 2-3 balık anca alıyorlar hikayeler anlatıyorlar , " burdan ben 5 sene önce bi balık çekiyordum ağ ile , balıkları taşıyamazdık" diyor , bre melun kuruttun balığı , şimdi anca hikaye anlatırsın...
tebrikler iyi av çıkarmışınız, 2 hafta önce turnaya yoklarken sığ olan ufak bi göletten 4.5kg sazan çıkardılar ve geri bıraktılar bilinçli avcılardı fakat büyük gölette suya sarkmış ağaç dallarının önü komple ağ sermişler böyle bilinçsiz ticari amaçlı katliamcılar balığı bitirmek üzereler ne yazık ki
Emrah tebrikler, Turnayı bıraktın sanırım. Ben de bu aralar biraz ara verdim ama işlerden vakit bulursam kapulu yapmayı düşünüyorum.
tesekkur ederım abey gecen hafta turnadan sonuc alamadım.mantarlı dıp takımı denedım kadıfe cıktı sadece...ırmagın suyunu kesmısler bıldıgım kadarı ıle ama denemekte fayda var...