imrahor ve ilk turnam :)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında yakup61 tarafından paylaşıldı.

1. yakup61

yakup61 YAKUP

bugün Davut abim ben ve kardeşlerim furkan ile mehmet imrahor göletine indik ilk başlarda gümüş yakalayıp kurma yapacaktık ancak aldığımız ağ turuncu olduğu için bir iki tane gümüş ancak yakaladık ve baktık olmuyor başladık at çek yapmaya uzun bi süre at çek yaptık, kardeşim ve davut abimin kaçırdıkları dışında pek bişey yoktu, o sırada yanımıza bu siteninde üyesi olan ve imrahor denemesi adllı forumu açan sayın gökhan abi geldi. abinin ustalığı o kadar net ki gelir gelmez yaklaşık 65-70 cm turnayı hemen kancaya takıverdi, balığı kenara kadar çekip oltayı bana verdi ve kendisi tam kepçe ile alacakken tekrar özgürlüğüne kavuştu, ama iyi bi heyacan yaşadım ve bunun için Gökhan abiye teşekkür ediyorum, yaklaşık yarım saat sonra ise benim oltaya aşağıdaki turna atlayıverdi hemen kenara attım böylece daha büyük bi heyacan yaşadım, bu benim ilk turnam :) ve böylece bizim icin gün sona erdi, biz çıkarken gökhan abi hala ordaydı umarım yakalamıştır, :) herkese rastgele...

davut abim ve kardeşlerim ava giderken...

buda turna...

2. ÇERİ

ÇERİ Murat YENİÇERİ

En İyi Avı:
    95 CM TURNA (6 KG)
    Tebrikler Yakup,devamı gelir inşallah.Rastgele..

3. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Yakupcum tatlı su avını sitemizden öğrendiğim kadarıyla biliyorum.Bu nedenle "Ağ turuncu çıktığı için" sözünden sitemizde ayni zamanda da amatör ruhla hiç bağdaşmayan ağdan bahsediyorsan alacağın cevapları tahmin etmek zor değil.Yok bu ağ yemlik avlamak için izin verilen bir şey ise o zaman avını tebrik ederim.

4. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Yakup tebrikler kardeş güzel bir balık yakalamışsın inşallah daha irilerinide bizlerle paylaşman nasip olur:) :)

5. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    yemlik ağdır barış;)

6. cakir61

cakir61 Davut Cakir

En İyi Avı:
    48 cm derealası (kırmızı pullu) - 60 cm Turna 2 kg
    slm abicim ben yakupun amcasının oğlu davut beraberdik yakupla, evet ağımız kesinlikle yemlik ağ tebliğe uygun ancak gümüşlere uygun gelmedi galiba. :D

7. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Zaten temkinli yaklaşmıştım :) Yeni bir şey daha öğrenmiş oldum.Tekrardan tebrik ederim.

Tatlı su ile ilgili balık yem ve takımları hemen hemen öğrendim.Artık tek sorun tatlı suya gidebileceğim işi bilen bir arkadaş. Duyurulur.

8. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    gel gel kim olursan ol gel;) :) :)

9. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 10-30gr &Yozuri crystal minow C5.Quantum 3-8gr extralite
    En İyi Avı:
    En iyi avım ,en iyi avımdan daha büyük olacak.
    Eline sağlık Tebrikler.Resimler biraz kanlı olmuş.İlerki avlarında daha buyuk turnaları daha şık resimlerle süslemek nasıp olur inşallah.

10. autan

autan Gorkem

En İyi Avı:
    95 cm Turna
    Tebrikler Yakup,
    Dün o balığı aldığın zamanki heyecanın gerçekten görülmeye değerdi. Siz gittikten sonra da ben balık alamadım. Sanırım kaçan büyük turna diğerlerine haber verdi ve oradan uzaklaştılar. Bu arada bana yardım ettiğin için de teşekkür ederim (her ne kaar balığı kaçırsak da önemli olan o zevki almak).
    Unutmadan söyliyeyim adım Gökhan değil GÖRKEM.
    Ağ konusuna da gelince ben bizzat şahit oldum yemlik için kullanılan ağlardan zaten aksi olsa o ağı oracıkta yok ederdim. Arkadaşlarımız kurallara uygun ve limitler dahilinde avlanıyorlar.
    Birdahaki avlarında başarılar

11. yakup61

yakup61 YAKUP

ben teşekkür ederim abicim o zevk benimdi açıkçası, ve gökhan dediğim için özürdilerim bi önceki formundan öyle kalmış aklımda :eek: herşey için sağol...
    ve diğer abiler ustalar hepinizede teşekkür ederim yorumlarınız için, dilerim hepimizin şansı açık olur... rastgele...

12. metinimsi

metinimsi metin

Favori Kamış:
    1-)Master KAMIŞ 100-250 gr atarlı, kapalı boyu: 107cm 2-)REMIXON SAFARİ KAMIŞ 80-150G 360CM
    Favori Makine:
    1-)Mars makina 3 +1 bilya 4.2:1 devir. 2-)OKUMA LONBOW LBII-665 MAKİNE
    En İyi Avı:
    4,100gr TOMBİK
    herşey mükemmel...devam hayata