evet arkadaşlar bugün sabah 6 da kalkıp 7:30 gibi kurtboğazına avlağa gittim. maalesef geçen haftaki gibi koca bir sıfırdı.artıları da var dı tabii ki. 1-temiz hava 2-kuş sesleri 3-helikopter böceklerinin cinsel hayatını izledim uçarken birleşiyorlar unutmadan. 6 parça amerikan levreği aldım. bir daha ki sefere daha da büyümeleri için suya iade ettim. her ne kadar köklerinin kazınmalarını istesemde yine de suya iade ettim. en ilginç olan tarafı ise aslında ben kaşıkla avlanıyordum ve büyük boy kaşıktı. sözde turna avlamak tı amacım. ama bir baktım 25 cm.lik güzel bir levrek. siftahı böyle yaptım. onu suya iade etmedim. tavada yanmayı hakediyordu. gayet iriydi. uzun lafın kısası . aslında daha da uzatmayı çok isterdim şöyle güzel bir rapor hazırlama ümidiyle yola çıkmıştım ama üzgünüm. bir daha ki sefere. avlarınız daim olsun...
halit abi maşallah güzel av olmuş abi kusura bakma balığa gidemedik bugün inşallah başka sefere iyi bir yer bulduk ama gidemiyoz araç yokluğundan iyi akşamlar
offff yaa kurtbogazı ankarada duydugum yakın ve verımlı olan tek avlaktı şımdıı , nasıl gıdıcez , kurtbogaznın verımlı olan yerlerıne gıtınmı halıt kardeş yoksa tek bı yerdemı geçirdin zamanını . yada başka yer tavsıye edıcek olan varmı benn temmuz da çekılmış vıdeo ızledım krutbogazınıda adamm bayaa almışş turna ve ırılerdee 60 cm altı 2 tane var toplam 7 parça almış
sevgili sefa senden 13 yaş büyüğüm... benim burda büyüklerime göstermiş olduğum saygıyı hakettiğimi düşünüyorum. ayrıca mesasjları takip etmemişsin. sana yardımcı olabilirim diye mesaj atmıştım anlaşılan pek umursamamışsın.
sevgili pastel özele gönderdim mesaj. mesajlarını yeni gördüm yoksa giderdik beraber. bir daha ki ne kısmet.
neden sınırlendın bu kadar sana ne demıskı arkadas ne oldu yanı ? yani boyle bi sitede cok sacma mesajlar olması cok garıbıme gıttı
halit kardeş herkesın geliştiği kültürel çevre farklıdır ben burda 50 yaşındakı komuşuma abı diyom , 10 yaş buyumue amca demem bunda bı saygısızlık yok bunda
Halit Kardeş herkesın geliştiği kültürel çevre farklıdır ben burda 50 yaşındakı komuşuma abı diyom , 10 yaş buyumue amca demem bunda bı saygısızlık yok bunda
Selam halitcim sana kurtbağazında bir yer söyleyeceğim boş gelmezsin kardeş barajın altında bir köy var oradan içeri baraja doğru çıkacaksın dediğim yer bu belediyenin kızılırmaktan su getirdiği boruların olduğu yer mekan süper emin ol pişman olmazsın levrek turna ikisi de var ..rastgele
Gerekli saygı ve sevgiyi bulunduğu çevrede alamayanların aslında böyle sitelerde öğrenmesi lazım. Sitedeki mesajlara bakın insanlar birbirleri ile nasıl yazışıyor!
Aileden alınır, okulda pekiştirilir, çalışma ve iş hayatında da pişirilerek yenilir. Kaliteli malzeme ve ürünlerdende, gerçekten çok leziz şeyler yapılır.