Hımm..Çalışınca demirci körüğümmü olcak eee napcam ben onla işin şakası bir yana ben 10-12 metreye inidiğimde helalim var diyodum. adam 10-12m de tavla bile oynar... ..Ama koltuğunun altına alır tavlayı düs-seeeee......kapılar kapandı inme derineeeee
Erdalim bu balik olmus yakinda oltama gelecek artik. Bir zamanlar bir filim vardi "deep blue" diye.Bana onu hatirlatti.Ben de gencligimde dalmayi cok severdim. Ancak bu kaliteye ulasmak gercekten buyuk disiplin ve ozveri. Komando veya olimpik sporcu gibi gece gunduz antrenman gerekir. Aman yapan yapiyor iste.Maasallah..
Kesinlikle haklısın..Sıradan bir yaşam tarzı ile böyle olmak imkansız.. hatta çok çalışarak bile biraz zor..genlerde olmalı altyapı... dalış cd'lerimden birinde fransada eski otobüs,tank,,vs. atılmış bir yere dalıyor.adamlar..30m nin üzerinde dalışlar yapıyorlar ve 2-3dk bekliyorlar..bunu sağlamak içinde spor başta olmak üzere yoga'dan beslenmeye kadar çok farklı alanlarda program uyguluyorlar..
Cokta bu yolda ya sakat kalip, ya mefta olan var. O yuzden bunu gorunce insan "helal olsun sana " demeli, diyoruz. Insan bu ne yapabilecegini bazen kendi bile bilemiyebiliyor...
birde o geminin üstüne indiği dalısını balık vurarak süsleseydi varyaaa aynı ben olacaktı.dalıyom dalıyom 1m olmuyooooo