İndirimlere Kayıtsız Kalamadım

Konu, 'Takım Çantası' kısmında volex21 tarafından paylaşıldı.

1. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    hayırlı olsun yeni takımız. spirit surf 3,90 bende kullanmıştım, hafif kurşunlar ile uzak atışlar çok iyi, hatta 20gr sahteleri spin kamış gibi rahat atabiliyor. fakat ben geçen sene 125gr ile sert bir atış sonucu kırdım kamışı:)

ışıklı makinayı boğazda birinde gördüm, gerçekten pavyon ışıkları gibi:D kullanan amcada memnun değildi o ışıklardan elektrik bandı ile kapatmış:D

2. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Şöyle söyleyeyim, jig takımları ve teknede kullanılacak bilumum ekipman hazır sayılır. :cool: İpler ve yurtdışında daha ucuz olan bazı şeyler kaldı bir tek. Ebay amca yardımcı olacakmış öyle dedi. :)

Açtığım konuyu bende anlamadım. :p Mevzu çok bulandırdı kafamı dün akşamdan beri. Baktım çıkamıcam içinden, konu açtım. :)
    Süper Maxim malum, çok iyi, zaten bir makaraya onu düşünüyorum ama ben ipi de sevdim. :)
    Okuma seabass denemiştim spinde, güzel. :thumb: İpten sonra bunun yumuşaklığı bana sanki istediğim aksiyonu verdiremiyormuşum gibi gelmişti ama sonra başka takımlarda kullandım, mukavemeti, düğümü, yapısı güzel.

Hayırlı olsun inşallah tüm aldıkların...

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    :laughing: :laughing: :laughing:

Güzel taktik geliştirmişsin. Bana uymuyo ama, ben alkol kullanmıyorum o yüzden böyle desem pek inandırıcı olmaz.
    Ben 1 harcasam, hanım 5 harcıyo.:D (o da taktik geliştirdi:laughing: )

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Teşekkürler Ceyhun. Bu bilgi çok iyi oldu, demek çok zorlamamak lazım kamışı.

Benim amacım 50 - 75 gr arası kurşunlarla yaklaşık 100 metrelere ulaşmak. (mümkün mü bilmiyorum ama eski kamışımdan uzağa atacağından hiç şüphem yok)

Işıklı makinayı benden başka kullanan olduğunu bilmek çok hoşuma gitti :laughing: :laughing: :laughing:
    Elektrik bandı kapatmak benim aklıma gelmedi. :D Aslında avantajı da var ışıklı makinanın. Diğer avcıların konsantresini bozup, ilgilerini başka yöne çekiyor. Bu arada sen balık yakalamaya devam ediyorsun. Onlar kenarda gülüşüyo :D

5. KANLIKAYA

KANLIKAYA Alper

Favori Kamış:
    D.A.M.
    Favori Makine:
    Okuma Safina SNa-25
    En İyi Avı:
    Yiyiciyim :)
    Hayırlı olsun Volkancım. Nice trofeler yakalarsın inşallah. Bu arada ben de merak ettim şu makineyi, bi resmini koy da görelim. :)

Bi de Okuma Seabass misinayı ben de yazın kullanmıştım. Ama memnun kalmadım. Bi kere çok yumuşak çektikce uzuyor sanki :) Bi de sanırım tuzlu suya çok direnci yok, nasıl desem sanki iplik iplik olup kopmaya başladı. Sanırım her avdan sonra iyice yıkamak gerek. Rast gele. :)

6. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Aykut. İşi bilen arkadaşlar umarım konunu açıklığa kavuştururlar. Bende bi kıyıdan izliyor olacağım. Jig takımların hayırlı olsun bu arada.

Vedat amcaya öğrenci geliyo :D (istek üzerine düzeltildi) :D

Son düzenleme: 2 Mart 2012
  7. nicholai hel

nicholai hel Aykut

:eek:
    O son cümleni çabuk sil bakayım kimse görmeden :D

Şöyle yaz, Vedat amcaya öğrenci geliyo ;)

düzeltme: hah şöyle :D

Son düzenleme: 2 Mart 2012
  8. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Alpercim. Makinenin videosunu çekecem inşaallah. Çok matrak olur gibi. :D

Misina konusunda bilgi vermen iyi oldu. Verdiğin bilgiye şaşırdım biraz açıkçası.
    Bazı raporlarda kullananlar ve memnun olanlar vardı. Satış yapan sitede ürünün altına levrek için yazmış. Levreği görünce dayanamadım :D
    Zaafımın kurbanı oldum sanırım. Ben misinayı surf makinaya saracağım. Atçek yapmayacağım, fazla yıpranmaz ama tuzlu suda kullanacağım ve yıkamak gibi bir adetim yok. Yedek kafa var makinanın ama nasıl çıkarılıp, takılır bir bilgim yok.

Hedef balık mırmır, sargoz, çupra olacak. Bazen levrek te gelebilir tabi.

9. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500FB, Okuma Octana OT-30
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
    Volkan,
    Yeni takımın hayırlı olsun..

Herkes kadar bende ışıklı makineyi merak ettim :)

tahminimce dinamo sistemiyle elektriğini üretiyordur. Makineye niye ışık takılır, amaç nedir felsefi bir konu :>

Bu indirimlerden herkese bayram ettirdiler..

Bende kasık çizmeyi göğüs çizmeye upgrade ettim, güzel oldu..

Kadir abi,
    Ucunda telefon kablosuna benzer helezonik zımbırtılı balık pensen, kafanda kameran, çantada envai çeşit rapala, takım desen on numara, gözlük de geldi, seni avlakta böyle gören herkes arkandan geliyordur eminim..

"la olm adamı gördün mü tam profesyonel lam.. bu adam işi biliyo bi bakalım neyle tutuyo nası tutuyo.. kaçırmayalım adamı :D "

10. goqhan

goqhan gökhan

volkan abicim spirit 390 kamış bende kullanıyorum memnun kalacağın bi kamış hayırlı olsun

11. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    bana sanki yemliye eğilim var gibi geldi volkan... :D

50-60 gram kullanacağım diyorsunda..

4,5 devir makine ve 390 kamış... hiç doğru bir yol değil hemen pes mi ediverdin atçekten... hihi

sen bunların yanına en kısa zamanda bir yem ipi, 1/0 - 2/0 civarı çember iğne ve 035 fc misina ekle... ;)

hiçte fena bir yemli ekipmanı olmaz... :thumb:

12. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
  13. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler, bu indirimler süper oldu gerçekten. :)

Teşekkürler Gökhan. İçimi rahatlattın, güzel bişey olduğu belli oluyo zaten. :)

14. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :laughing: :laughing: :laughing:

Hiç atçekten vazgeçermiyim Caner. Atçeke başlamadan önce yemi takıp atayım sahile, kamış ucuna da gece lambası niyetine bir ışık. Sonra ver elini atçek.

Balıksız rapor yazmaktan bıktım :D Pullu bişey tutayım da renkli olsun istedim. Çupra zamanına da az kaldı. Mırmır da çıkıyo sahillerde. Surf kamış ben atçek yaparken takılsın kendi kendine :D

15. avciibo1985

avciibo1985 ibrahim

Favori Kamış:
    LINEeAFLE surf
    Favori Makine:
    okuma traventine65 surf okumacompressa cp 65 surf okuma compressa cp 80
    En İyi Avı:
    hangisini yazayım
    aynen indirimler benı de baştan çıkarttı sırf uygun die bı surf takım daha yaptım fazla mal göz çıkarmaz

16. umutemin

umutemin MEHMET EMİN GÖKALP

volkan abi hayırlı olsun bunu anlatırken bile güldürmeyi başarıyorsun ya helal olsun sana :)

17. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    ''BİR ŞEYLER ALMA DÜRTÜSÜ'' sanırsam perşembe gecesi benden sonra size uğramış tamda söylediğim gibi yapmış :D:D:D:D:D Seabass 0.28 makinemde sarılı şuanda ama ben pek ısınarak almamıştım hatun başımda dırdır:director: ediyordu kaptım hemen onu çıktım:laughing: :laughing: :laughing: İlk aldığım 2 sahtede o dırdır esnasında alınmıştı:laughing: :laughing: hayırlı uğurlu olsun YEMLİ iyidir kesin sonuçlanır :D:D:D:D yakalamadım demezsin elin boş dönmezsin:) İzmir'e selamlar:)

18. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
  19. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Bende o mantıkla 4 takım yaptım. 15 günde bir zor balığa çıkıyorum :D

Teşekkürler Mehmet.

Yemlide de bi sonuç çıkmadı. :D Ekip olarak almışınız balığı. Şimdi okudum, gayet keyifli bir av olmuş. :) Tebrik eder, darısı senin başına. rastgelsin... :)

Son düzenleme: 5 Mart 2012
  20. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi neredeyse bir yıl olmuş ben konuyu yeni gördüm :D mehmet abinin paylaştığından daha havalı senin makina, bulursam kesin alacağım ondan :D ava gidemediğim günlerde misinasını çıkarıp evde çevirir çevirir oynarım :D