İnek sütünün balıklar üzerinde bir etkisi var mıdır?

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında simp tarafından paylaşıldı.

1. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Levent o meretin litresi burada 4.5 lirayla 7 lira arasında değişiyor ama gel gör ki düşünebilen beyin kalmamış insanlarda,Ata Demirerin oynadığı bir telefon hattı reklamı vardı faturayı gördüğünde IIııh,Aaahh,Ooohh gibi birşeyler derdi:lock1: yakışır yakında 100 lira olur

2. ahmetntn

ahmetntn ahmet

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    banax / daiwa regal 5000brı
    En İyi Avı:
    2,5kg aynalı
    anason yağı nı aktarlarda bulabilirsin arkadaşım

3. halit

halit HALİT DEBBAĞ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin 10-40g kamış 240cm
    Favori Makine:
    spro dxi 430
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan 4,5 kilo turna
    konu şaka gibi ya :)

4. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    uzun zamandır eczanelerde ufak şişelerde muhtelif yaglar satılır.. çok ta ucuz sayılmaz ama kayısıdan - naneye bir çok çeşidi vardır.. onlardan birer ikişer damla denemek lazım .. un hamuru yapıp içine damlatılıp karıştılırsa .. kokuyu suyada yayar..

balıklar gariptir kimi acıyı sever kimi tatlıyı...:)

5. Mr.Fish

Mr.Fish Yusuf

En İyi Avı:
    2kg Torik
    yarinki avimda, ana yemek olarak tavuk gogsu vermeyi dusunuyorum baliklara :)

ardindan tatli olarak ise asagidaki karisimi sunacagim :D

bayat ekmek
    sut (bayat ekmegi islatip hamur haline getirmek icin)
    toz seker
    vanilya esansi

ziyafete bak behh :)

6. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Bu gidişle balıklar dahada sıçırtkan olacaklar esans mesansda kesmeyecek gibi,şu an klavye başında konuya cevap yazarken birden raftaki benim Jean Paul Glautter'e takıldı Fleur Du Male:D Kendileri Fransız malıdır ve Free Shopta 55 Eurodur ben beğenmesemde hediye olduğu için rafımı içgal eder,felaket kalıcı bir kokusu var hamura yada mısıra 50 Centlik bir sıksam mı acaba:) idk ya tutarsa;)benim şahsi fikrim yeterki balık yemek,yemlenmek istesin gerisi yalan gibi

7. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Akdenizdeki Lesepsiyen türlere hint pasifik menuleri sunmakta fayda vardır..derim..daha alışkın oldukları için, mesela çizgili barbuna bol baharatta acılı bekletilmiş yemleri...olabilir.. ege balıklarına ordöv tabagı yanında malum içeceği.. :)

8. sazan_kolik

sazan_kolik saffet

Favori Kamış:
    Mitchel atlantis 390.lineaeffe oyster 390 albastar leo 350
    Favori Makine:
    Mitchel armada 7000.Lineaeffe rapid carp 65 albastar kk 70
    En İyi Avı:
    10 kg aynalı sazan 17 kg yayın 3.5 kg alabalık
    sazan balıgının ana menusu mısır solucan sade hamurdur.katarsan bir tane yurmurta hamura en fazla busekilde olur siz masallah envayi cesit malzeme katıyorsunuz balıklarda yakında ahmetin oltasında bugun cok guzel vanilyalı kek var ona gidelim yok ali nin oltasındakiler daha guzel onunkinde yumurtalı sütlü kurabiye var diye ikilemde kalacak o gun en guzel menüyü kim sunarsa sazanlar ona misafir olacak. emine bedel in yemek kitabındaki cesidi sazan yemindeki cesit kadar yoktur bu ne herkes bir yem tarifi veriyor.icinizde köpek besleyen vardır köpeginize hergun etli sutlu yiyeceklerden verin hemen yanınada kuru ekmek koyun etli sütlüleri yer kuru ekmege dönup bakmaz sürekli kuru ekmek verin bir gun yemez iki gun yemez sonunda bakar görür aclıgını bastıramıyor kuru ekmegi yer balıkta böyledir siz cesit cesit yem hazırlayacagınıza surekli solucan mısır hamurla avlanın eninde sonunda gelecektir balık bu yemlere bosu bosuna macera aramanın anlamı yok eskiden bu vanilyalı anasonlu cartlı curtlu yemlermi varmıs öyle yakalamıs millet balıgı simdi nediye balıgı cok masraflı cok zahmetli yemlere alıstırıyorsunuz. surekli gittiginiz avlaga mısır solucan hamur götürün avdan dönerkende götürdügünüz yemleri suya atın balık busekilde o yeme alısır kardesim boili bilmem ne evvayi cesidi var 1 kilosu 25 lira etin kilosundan pahalı neden bu firmalara para kazandırıyorsunuz bide yemlemesi var bir sazan avına yem leme ile yapmak neredeyse 100 tl tutacak nerde bu para bence hic ragbet etmeyin butur yemlere surekli gittiginiz avlakta dedigim gibi mısır solucan hamur bu yemlerle gidin masrafsız yemler bir sezonda balık bu yemlere alısır.cevrenizdekileride buna alıstırın ben solucan mısır hamur birde avlandıgımyerde kucuk balıkla av yapıyorum boili moili bilmem ben ona para veecek kadarda enayi degilim.bugun gelmese balık ertesi gun gelir sonucta gelir acıkınca sudan cıkıp restorana gidecek degil balık.

Son düzenleme: 19 Ağustos 2011
  9. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    O dediğin olmaz be Ertan kardeşim, erkek parfümleri fazla etkili değil. Dişi balıklar fazla rağbet etmiyorlar. Cristian Diorun bayan parfümlerini denemelisin. Erkek balıkların nasıl tav olduğunu, hayretler içerisinde göreceksin. hihi hihi

Nede olsa erkek milleti derler ya......................

10. sazan_kolik

sazan_kolik saffet

Favori Kamış:
    Mitchel atlantis 390.lineaeffe oyster 390 albastar leo 350
    Favori Makine:
    Mitchel armada 7000.Lineaeffe rapid carp 65 albastar kk 70
    En İyi Avı:
    10 kg aynalı sazan 17 kg yayın 3.5 kg alabalık
    benim av yaptıgım avlakta balık küspeye alışmıs küspeden başka bir seye dönüp bakmıyor yemin ederim balık malzemesi satan arkadsım var onunla sohbet ettim saffet sattıgım küspe bir tonu gecmistir diyor bir ay icinde birer ikişer bu diyor hesabını siz yapın 4 tane balık malzemesi satan var her biri 1 er ton satsa 4 ton dısarıdan gelenlerde diyelim bir ton küspe kulandı etti 5 ton simdi bu avlakta ne yaparsan yap balıgı baska yemle avlamak hayal gibi birsey bende inadına solucan mısır kücük balık kulanıyorum onlar tutuyor kucuk kucuk durmadan cekiyorlar ben biraz fazla bekliyorum bazen hic oltalarda vurmuyor boş dönüyorum aldımmı saglam alıyorum benimde olayım bu.varsın benim oltalar calısmasın bir defa calıssın saglam calıssın.

11. rockersin

rockersin Ersin

Favori Kamış:
    El oltası
    Favori Makine:
    Lyra 600-60
    En İyi Avı:
    2 Kilo Eşkina - 3.400 Gr Aynalı Sazan
    :hungry:

Alemsin abi ya :)

12. yakamoz7077

yakamoz7077 DURMUŞ Ç

20,08,2011 cumartesi günü kullandığım hamuru sizinle paylaşmak isterim
    un
    kokuşmuş çökelek
    böceklenmiş mısır bulguru
    böceklenmiş kenevir tohumu

sonuç bana göre mükemmel

13. özcan bolat

özcan bolat özcan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE 4.50 mt sörf kamış
    Favori Makine:
    okuma salina 2
    geçenlerde hayal kahvesine balığa gitmiştik istavrit yok çıkınca kıyıda kefaller göründü benim bacanakta pek anlamaz hatta hiç ona yaptığım çapariye sen tut yukardan aşagı salata tabagında ki yeşillikleri tak ula o ne dedim dediki yem abi ne yemi dedim tekrar salata gülermisin ağlarmısın e tuttumu desiniz koca bir sıfır