Abisi bot tekneden daha güvenlidir.Yazlığım olmadığı için nereye pikniğe gitsem botumuda götürebiliyorum.Bu lüx tekne de var mı?
Halil bey hızınıza yetişmek mümkün olmuyor lakin tecrübeli biri olrak doğru kararlar verdiğinizi düşünüp ilerideki bot seçimlerim hakkında kesinlikle en son karar kıldığınızı almayı düşünüyorum. takipteyim anlaşılacağı üzere kazasız belasız kullanmanız dileğiyle nice güzel avlara
Egemen bu son kararım olacak inşalla.Bottaki son noktam Glen Sun dır.Motor ise değişmez markam Yamaha. Gönül rahatlığı ile alın.Sonra da bana dua edin.
Halil Bey botunuz ve motorunuz harika görünüyor. Allah kazadan beladan korusun. Ben de bir çok arkadaşımız gibi ahşap tekne mi bot mu ikilemini çok yaşadım. Bot, heryere götürülebilme, mobilite avantajı ile ağır basıyor. Ben de yakın bir zamanda tam sizinki gibi bir konfigürasyon almayı düşünüyorum. Hayırlı olsun.
Kesinlikle katılıyorum, botun katlanıp heryere sizinle gelmesi çok büyük avantaj. Bugün sarayburnunda, yarın yüksek bir volkan gölünde.. Botunuz heryerde sizinle... Bkz. Sarayburnu Bot Operasyonu http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=29187
Çok haklısınız.Linkini verdiğiniz konunuzu okudum da bir şeyi merak ettim.Motor aldınız mı?. İstanbul boğazına Özgür (fishfounder) ve arkadaşları ile gittiğimde o akıntı resmen başımı döndürmüştü.Motorsuz botla deneyemezdim ben.
Kazasız, belasız, hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah. Darısı, bot sahibi olmak isteyenlerin başına.
Abi hayırlı olsun ...Denize çok yakın bir yerde oturuyorsan tekne çok mantıklı duruyor.Ama senin dediğin gibi botu istediğin bölgeye götür turla denizde,gölde,nehirde istediğin gibi kullan....Aklımdan geçmiyor degil
halil hayırlı uğurlu olsun ama nerede kullanıyorsun bu botu ? Aman dikkatet kullandığın yerlere göre ani dalgalarda sorun olmasın artı motorda ufak geldi bana sürat açısından ani deniz patlamalarında sorun yaşamazssın inşallah allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanman dileğiyle
Faruk abi 3 mt bota 8 Hp motor nasıl ufak gelir 8-9,9 Hp motorları 4,25 lik fiber teknelerde kullanıyorlar.Abi inan 2 kişi 8 Hp motor botu plane kaldırıyor.Ben eşim ve oğlum ki üçümüz 180-190 Kg civarıyız tam gazda yandaki iplere tutunmak zorunda kalıyorsun.Yine de uyarın için teşekkürler.
Allah kazadan beladan nazardan korusun. ağız tadıyla güzel avlar nasip etsin. vallahi pek bir güzel görünüyor... maaşallah. allah olmayanlara da nasip etsin
inşallah iyi avlar yaparsınız ben de aynı bottan kullanıyorum geçen gün bende denize açılıp balık tuttum daha ilerde motor alıcam kürekle açıldım