Önceden görenler var mı, bilmiyorum ama ben ilk kez gördüm. Çok garip hakikaten... Videosunu indirmek için tıklayın
evet doğadaki herşey birbirine benzeyebilir. bunda garipsenecek bir durum yok ama ilginç bir görüntü olduğu doğru.
Aramıza hoşgeldiniz . Öncelikle profil ayarlarından imza ayarlarını yapınki hitapta kusur etmiyelim.. İsim,doğum yılı,nereden katıldığınız,ve kan gurubu . Teşekkürler güzel paylaşımlar dileği ile sevgiyle kalın.
balık vardır belkide bu resimdeki phtoshop işine benziyor..Sırtında bir nokta var...Ön yüzgeçleri 2 tane içiçe geçmiş gibi duruyor ve sanki kafasının iki ayrı hareketi birleştirilmiş gibi..
Arkadaşlar bu balığın ismi GRAVİDÜS Hint okyonusunun derinliklerinde yaşar, ünlü araştırmacı deniz bilimcisi Peter gravidüs tarafından 2002 yılında yaptığı araştırmalarda ortaya çıkartılmıştır. Sizde biliyosunuzki okyonusların derinliklerinde bilinmeyen keşfedilmeyen,çok sayıda deniz canlıları yaşamaktadır o yüzden bu balığı ilk keşfeden araştırmacı Peter gravidüsü bu balığa kendi adını vermiştir gerçekten balığın insan yüzüne benzerliği hayret vericidir Arkadaşlar affınıza sığınaraktan bunun bir şaka olduğunu söylemek istiyorum bu sadece bir şakaydı ben bu balığı ilk defa görüyorum fırça yemessek iyi