İntex SeaHawk 2 Hakkında Yardım..

Konu, 'Şişme Botlar' kısmında wade449 tarafından paylaşıldı.

1. wade449

wade449 Mert

İntex SeaHawk 2

Intex Seahawk 2 Bot - 68346 ( 236 x 114 x 41 cm)

Intex Seahawk 2 Bot - 68346 ( 236 x 114 x 41 cm)

-Ana gövde içerisinde ek dış bölme dahil olmak üzere 3 bölme

-Gövdede hızlı şişirilip indirilmeyi sağlayan Boston tipi subap

-Ekstra sağlam: Yağ, benzin, ve tuzlu sudan etkilenmeyen SUPER-THOUGH vinyl malzeme.

-Çepeçevre tutma ipi

-Burunda tutamak

-Önde 2 adet arkada olta sabitleme yuvası

-Şişirilebilir 2 adet minder

-Botun arka bölümünde motor takma aparatı için özel yer bulunmaktadır

-Sağlamlık ve rahatınız için şişirilebilir I kesitli taban

-Ayrılmaz kürek bağlama noktaları

-Kürek tutacakları

-Amerikan Sahil Güvenlik ve RWTUV onayı

-Tamir kiti

-Depolama Kutusu
    -Uzunluk : 236 cm
    -Genişlik : 114 cm

-Yükseklik : 41 cm
    -Kapasite : 2 kişi
    -Max. ağırlık : 200 kg

-Dikkat: Can Kurtaran Botu değildir! Herhangi bir Acil durumda kullanılamaz. Yetişkin gözetimi olmaksızın çocuklar için tehlikeli olabilir.

- Dünyanın önde gelen INTEX markası ile sizlere sunuyoruz.

======================================================================

Öncelikle herkeze selamlar,aranıza yeni katıldım ama artık burdayım :) bende bir balık hastasıyım ve bugün itibariyle bu botu aldım.Denizde kıyıdan açılmamak suretiyle(2m derinlikte) 2 kişi bu botla avlanmak istiyoruz.

Forumdaki izlenimime göre Birçok tecrübeli abilermiz kardeşlerimiz var.Bu bot hakkında ve bu avlanma fikrimize olumlu olumsuz tüm tavsiyelerinizi bekliyorum..

Saygılar..

2. wade449

wade449 Mert

Mesela aklımıza ilk gelen tedbir akıntıya kapılmamak için sahile demir çubuk çakıp 2 metre derinlikte botu sabitleyerek avlanmayı hatta sabahlamayı düşünüyoruz :) yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

3. barris25

barris25 BARIŞ

Favori Kamış:
    Lineafea baia grande 4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma zeon zn 65 makine
    En İyi Avı:
    yakında
    bu bota 4 5 kişi binerek balık tutan gördüm.Diğer pahalı botlardan pek farkı yok normal botların ön tarafı arka tarafla aynı olurken bunda ön taraf daha büyük ama çok açılmassanız sıkıntı yaratmaz.
    .

4. kemalyaman34

kemalyaman34 Kemal

Favori Kamış:
    Muhtelif çap ve markalarda makina ve kamış
    En İyi Avı:
    Turna : 72 cm.
    2 mt. derinlik se sorun olmaz. düşseniz bile yüzerek kıyıya çıkarsınız. elbette can yelekleri mutlaka yanınızda olacak. aksi durumda yani yüzme bilmeden ve can yeleksiz olacaksanız 1,5 mt su da bile boğulursunuz. benden söylemesi.

5. avcı22

avcı22 Mesut Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 3.4 kilo
    Benim size önerim bu linkteki http://www.balikmarketim.com/catinfo.asp?cid=2660&brw=

NAVIGTOR III LİFT TABANLI 305 CM BOT ve Intex 328 cm Mariner Şişme Bot

olacak.Ben Navigtor bot kullanıyorum.Bahsettiğiniz botlara göre çok sağlam botlar.PVC leri zodiak tipi botlara göre nerdeyse birebir.Az bir fiyat farkıyla bu bahsettiğim botlardan alırsanız hem rahatlık hem de güvenlik açısından daha iyi olacaktır.

6. volky1991

volky1991 Volkan Aydın

En İyi Avı:
    Şimdilik İstavrit :)
    hocam ben bu botu kullandım gecen sene hatta sattım yeni bot alınca sivasa gönderdik 2 kişi çok rahat balık avlarsın bırak 2 metreyi delilik yaomadığın ve güvenliğini sağladıktan sonra 10 metre 20 metre farketmez 5 litrelik şu şişesine ıslak kum doldur içine birazda su dök ki içindeki havayı alsın 10 metre bi iplede bağla salla denize bu botu hayli hayli tutar benim 3 metrelşk zodiac botu tutuo alın üstünüze bi battaniye bi el feneri gece keyfinize bakın tecrube ile sabittir ;)

7. wade449

wade449 Mert

tam techisat çıkıyoruz kemal abi o konuda sornumuz yok :)

avcı22 paşam malesef botu aldık artık ileride dedğin düzeyde bir bot düşünüyorum önerin için teşekkürler bununla idare edicez artık =)

volkan krdş yürürlüğe sunmayı düşünüyorum anlattıklarını :) aklıma yattı gayet mantıklı.Anladığım kadarıyla bu bot'tan memnun kalmşsn biz açıkçası botun yanından sert bi dalga yemekten çekiniyoruz malum denizde dalga olur, gece esintiyle birlikte dalgalar biraz sertleşir bu dalgalara karşın botun randumanı için ne söyleyebilirsin peki ?

8. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    eh işte Allah ne verdiyse
    Kardeş senin geçen sene yaşadığın seahawk olayını aynen ben şimdi yaşıyorum. karar veremiyom. seahawk 2 şu anda 120 tl.

Neredeyse almak üzereyken yorumunu gördüm. ne yapayım ? alayım mı? ben de iki kişiyim. 90 + 80 kiloluk iki adamız. botu aldığınız söylüyorsunuz, hiç kullandınız mı içerde ? ben de iskenderun körfezinde kullanacam.

Kullandıysanız nasıl kullandınız ? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız ? iki kişiyle av yaptınız mı mesela, tek kişiyle nasıldı, 5 litre değil 2,5 litre kum bile yeterli mi oldu, kaç metre kıyıdan uzaklaşabildiniz, biz yüzme biliyoruz, bir de can yeleği de giyecez haliyle kısmetse. cevaplarsanız çok sevinirim, hayatta iseniz cevap yazın.

Saygılarımla...

9. NİHATSUNAR

NİHATSUNAR

Favori Kamış:
    olta ve çapari
    En İyi Avı:
    22 tane sargan
    Bu tip plaj botlarına nasıl güvenipte denize açılıyorsunuz hayret ediyorum ve cesaretinizden dolayı sizi tebrik ediyorum.Unutmayınki deniz kadın gibidir,şakası olmaz.

10. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    eh işte Allah ne verdiyse
    bizim hatay-erzin sahili şöyle birşey.
    kıyıdan bir kilometre açılıyorsun, anca boyluyor insanı
    denizin dibinde ve sahilde hiç kaya, çakıl ya da herhangi bir taş rastlayamazsınız
    kemal sunalın saaabuuuuhaaa şarkısını söylediği kumul buralar :)
    çöl kumunun üzerine Allah deniz yapmış. Balçık da değil içine gömülsün bataklık
    gibi değil. küçük taş da değil, bildiğiniz kaliteli malzemeden çöl kumu, üstü su.
    kumda midye yetişiyor.
    akıntı ise söz konusu olmaz
    deniz, birden derinleşmez bizim buralarda. aslında derinleşir. fakat ilk girişte bir metrelik bi oyuk olur, sahil boyu ark gibi uzanır bu. (levreğin olduğu yer de burasıdır) sonra tekrar dizinize gelir, ondan sonra açıldıkça derinleşir.
    1-2 ya da 2-4 denizde, iğneyi bota taktırmazsan, can yelekleriyle girmenin sakıncası olmayacağını düşünüyorum.
    3-5 havada pahalı tekneler de çıkmıyorlar ki zaten

11. BarbarosTUGRUL

BarbarosTUGRUL Barbaros TUĞRUL

Favori Kamış:
    Remixon Prestige
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    Turna 62 Cm. 2,1kg
    bu tıp botları denız de kullanmayı dusunen arkadaslara onerım can yelegı ıle acılmalarıdır. gol vb durgun sularda tecrubemle sabıttırkı ıyı yuzme bılenler ıcın gol gıbı yerlerde can yelegıne gerek yoktur

12. ES_1903

ES_1903 Ersin

Merhaba arkadaşlar,
    Bu bottan aldım fakat paketi açmadan iade ettim. Bu botla güvenli olması bir yana 2 kişi av yapılabilecegi fikri bana biraz uzak geldi. Uzerindeki resimde de iki tane cok ince bayan dizleri uzerinde oturmuslar ancak oyle sıgabilmisler. Fiyatı gercekten cok uygun fakat bu botla tek kişi av yapılabilecegi kanaatindeyim.
    Saygı ve selamlarımla,

13. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500FB, Okuma Octana OT-30
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
    GEçen hafta kullandık, çok keyifli bir bot. ben 1,79, abim 1,83 boyda. Rahat rahat gezdik gölde. olta tutacakları çok sağlam kullanışlı, yandaki kancalı kısımlara da kepçeyi bağladık, hiç sorunsuz kullandık..

Şiddetle tavsiye ederim.. ;)