Amatör olta balık avcılarına ve balık tutmaya sevdalanmış arkadaşlara,sizlere selamlar.Yeni başlayan birisi olarak aranızda olmaktan mutluyum.Yardım ve önerilerinize muhtacım.
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz Dilerim keyifli vakit geçirirsiniz ve dilerim paylaşımlarımız daim olur Ayrıca profilinizden, imza ayarlarına girerek isminizi ve doğum yılınızı (soyadı zorunlu değildir) ekleyebilirseniz seviniriz. Teşekkürler, sevgiler....
Sesimi duyurmak istiyorum,bağırıyorum ama sesim ancak size ulaşıyor. Bu iş benim harcım değil.Sesi gür arkadaşlara,doğa dostlarına ihtiyacım var.Burada göle dökme atanlar var.3 tane kooperatif var.Yasakta dahi dökme attılar.Şİkayetlerimizi nereye yapmalıyız.Yerel güvenlik kuvvetlerinin birşey yapacakları yok.Başbakanlığa yazdım ama bırakın netice almayı cevap dahi alamadım.Nerelere Başvurmam lazım.Yardım ederseniz sevinirim
valla bende sazlıbosna için jandarmaya mail attım tık yok sanırım bu işler kimsenin umurunda degil allah gelecek neslin yardımcısı olsun bu gidişle gelecek nesil balık goremeyecek o zamanda bu yasak avlananlar münasip yerlerine bolcana kına yakarlar
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz Dilerim keyifli vakit geçirirsiniz ve dilerim paylaşımlarımız daim olur.
öncelikle hoş geldin kardeşim... isyanında çok haklısın keşke hükümetin ve devletin her birimi en az bizim kadar duyarlı olsa ah ah ah..
slm hosgeldin blutfu burda zekli günler geçirecegine eminim bütün emniyet güçlerinin bizim buralardaki gibi duyarlı olsa valla göz açtırmıyorlar