Arkadaşlar Iskenderunda Her çeşit Yem Bulabileceğim Sağlam Bir Yemci Tarif Edermisiniz ... Ilgileriniz Için şimdiden Teşekkür Ederim..
barış kardeşim merhaba bilirsin önce ne balık tutacağımıza bağlı kullanacağımız yem önemli olan yemci aramaktansa kendi yemini kendin temin etmen akdenizde şu anda kullanacağın ve en kolay temin edeceğin ve en geçerli yem 1-tavuk küçük küçük kesip kaya tuzu ile tuzlayıp güneşte 1 saat kadar beklettiğin tavuk 2-her balık satan dükkandan alacağın sübye( kolay kolay balık iğneden alamaz) veya küçük karides 3-benim her zaman kullandığım ve tahminim çok kimsenin bilmediği kayalıklarda bulunan deniz minaresi (minare 2 çeşit erkek ve dişi) erkek minarenin yengeç gibi ayakları var dişinin vantuz gibi ağzı bizim için geçerli olanı erkeği onu ezmeden ve öldürmeden nazikçe kırıp kuyruğundan takmak.çipuranın , mercanın , mırmırın , sargozun, ve isparozun,karagözün, en önemlisi levreğin dayanamadığı yemdir. bizim havalide öyle izmirdeki gibi istanbuldaki gibi bakkalda , manavda , teke,mamun,boru kurdu vs yem satılmıyor bizde onun için alternatiflerimizi kendimiz yaratıyoruz. avın bol olsun.
öncelikle vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim benim isteğim yem çöeşitleri değil yemci tarifiydi olsun emeğin için teşekkür...
Barış, İskenderun'da ben yemci hatırlamıyorum Bir ihtimal balıkhaneye uğra.. Eğer iyi araştırırsan sana yardımcı olacak bir çok kişi bulursun onun dışında kıyıda kayalıklar arasında oluşan minik kum havuzlarında bolca karides alabilirsin.. Yelken klübünün oradaki kanaldan solucan çıkartabilirsin.. ya da çıkartan çocuklardan oldukça uygun fiyata satın alabilirsin. ayrıca kayalarda tutunmuş bolca yem var ve tabi minik yengeç de..
Barış İskenderunda yemcilik olayı pek yoktur. Balıkhane ve haldeki balıkçılar hariç bilinen bir yerde yem satılmıyor, bir İskenderunlu olarak çoçukluğumdan beri balığa giderim yemini ya kendin ayarlarsın yada belirttiğim yerlerden satın alırsın. Bir alternatif daha var beni yanında götürmen lazım
vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim.. kurban bayramında payasta olucam buyuk ihtimalle umarım bir fırsat yakalr ve beraber gtime şansı yakalayabiliriz ...
sana yemci değilde balık çıkan bir yer söyleyeyim Payas'ta ilhanlar adında bir fabrika var onun arkasındaki tren yolunu geç akvaryum denen yüksekçe bir yer var orda kefal ,çipura, minekop(mırmır)lüfer ve levrek yapıyor bayramda hava iyi olursa bende oralarda olacağım rastgele karides iyi iş yapıyor oralarda rastgele dostum
imza ayararınızı da yaparsanız süper olacak isim (soyadı zorunlu değil) bulunduğunuz yer ve doğum tarihi önemlidir.. hoşgeldiniz