merhaba hoj geldin aramıza iskenderunun yakınlarından da olsa biri vardır... izmir team iyi günler diler ...
aramıza hoşgeldin dlord..... İskenderunlu var mı bilmem ama burada herkes herşey için sana yardımcı olur merak etme... görüşmek dileğiyle,
DLORD; hoş geldin dostum ,umarım aradığın herşeyi özelliklede dostluğu burda bulursun, kendinden birazdaha bahsetsen daha iyi olur kanaatindeyim..rasgele
Merhaba hoşgeldiniz. Sanırım ekipteki tek İskenderunlu sizsiniz. Bende geçenlerde Yumurtalıkta ve isk. körfezde avlanmanın ne keyifli ve bereketli olduğundan bahsediyordum.
Hoş geldin diyeceğim fakat bende yeniyim aynı zamanda İskenderunluyum ve Ankarada yaşıyorum. Denizi çok özlüyorum... Tatlı su avcılığı konusunda hiç bilgim yok, belki tatlısu avcılığını öğrenebilirsem bir nebze olsun Ankaranın tadını çıkarabilirim... Arkadaşlar bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba Cadayl, evet körfezde balık avlamak gerçekten keyifli fakat son dönemlerde inanılmaz bir balık fakirliği var 4-5 sene öncesi çipuralar dip oltası ile ikişer, üçer gelirdi. Geçen ay İskenderundan tekneyle çıktık 4 kişilik tekne 3 tane Cerbit tutabildik...
Bizimkiler Yumurtalıkdalar. orda tekne ile avlanıyorlar. botaş yakınlarında, termik santral açıklarında kayalıklar var. onlarla defalarca balığa gittim orda. hatta önümüzdeki günlerde yine niyetim var. çok güzel mercan almıştık oralardan. dediğin gibi 2-3 lü geliyor balık. çekene kadar insanın nefesi bitiyor. belim ağrımıştı ilk çektiğimde
dlord aramıza hoşgeldin bu siteye üye olduğun için çok şanslısın burda herkes kardeş gibi..herkes bildiklerini sakınmadan açıklıyor birbirine yardımcı oluyor.bu siteye benzer başka bi site daha yok.neyse görüşmek üzere...