arkadaşlar ben size bir tavsiye vereyim de bana dua edin önce avlağınız size siz ona nankörlük etmeyin her zaman mazmuzunuz olsun yanınızda akşam üzeri gitmeyinde daha erken gidin dökün mazmuzu denize yada pet şişe slın ama tutun hee salmak derken bağlayarak salın koksun yeter onlar taşların altından hocayı beklerler koktukça da sabırsızlanırlar sonra çır çır lapin ve ya ufak kaya ne varsa toplayın yakında tabii cansız yemde olabilir ama sallandıkça ballanır usta bu işler ensesinden takın kancayı 20 cm arkasına bi kurşun sonra avlağınızdaki derinliğe göre stoper ayarı ve güzel balıklar ve de canlıya ne geleceği meçhül ama sakın dandik misinalar kullanmayın ve de yumuşak kamışta kullanmayın taşın içinden çıkaramayınca çok üzülürsünüz benimde uzmanlık alanıma girer hafiften hem avı adamı sıkmaz hemde yemeği bizim evde eksik olmaz çünkü ben avlağımda küçüğünü salar ve de avlanmasamda gidip balığım dağılmasın diye yemlerim onlarda yemlenmeye alıştığı için tutulması da çok kolay oluyor inanın her zaman aynı yere gidiyorsanız orasını verimli hale getirin sizin faydanıza olacaktır ve bişe daha ekleyeyim ne kadar yemlerseniz o kadar gün geçtikçe o kadar gelen balık büyür denemesi bedava vede çeşitlilik gelir meraya ne bilim kikla iri lapin hani minekop levrek iri istavrit sanki panayır oluyor bide iskorpit avının en güzel olayı yakamoz ay ışığı hiç farketmez hep ordadır ve hep gelir