Herkese selamlar.Siteyi şöyle bir kolaçan ettim vaziyetler hiç kötü değil.Özellikle Bursa Team yüzümüzü güldürdü.Bizim burada Bandırma körfezinde durum içler acısı.Her yıl bu zamanlar kıyılarımız adeta kurur.Nisan ayından taş çatlasın kasım ayına kadar balık vardır ama ondan sonra ne suda bir balık ne de kıyıda bir balıkçı bulamazsınız.Marmara denizinin balık yönünden en bahtsız yeri haline gelir buralar.Bilmiyorum Marmara kıyısında olupta benim gibi düşünen varmı?Nisan bilemedin Mayıs dedin mi kaşığa çinekopla başlar çapariyle,lüferle,palamutla kışa kadar vakit geçiririz ama şimdi beklemek ve takımları kontrol etmekten başka çare yok.Rasgele iyi avlar...
merhaba aslan .bende manyaslıyım.bandırmayı ıyı bılırım.5 yıl kaldım.orda okudum.lımanda cok balık avladım.yınede şanslısın.yakınlarda avlanacagın yer cok senın tavsıye ısterden
eyvallah Selam murat kardeş tavsiyelerini dinliyorum ne de olsa manyaslısın sözünü dinlerim.bu arada zaman zaman kızıl kanat avına geldim oralara
Deniz kurudu sanki Arkadaşlar; ben izmir narlıdere'den kıyıdan avlanıyorum. Son 20 gündür hiç bir şey tutamıyoruz. Ne oldu böyle , bir şey bileniniz varsa yazsın allah aşkına teşekkürler.
aslan abı ben su an ankarada oldugum ıcın gelemıyorum oralara .tatlısu tecruben nasıl ona gore bı şeyler tavsıye edebılırım.bıde arac durumun falan.belırtırsen .yanı bız buna ımkan ve kabılıyet dıyoruz kısacası ona gore tavsıyelerımı sıralayayım.
egede öyle Burada sadece mırmır alabiliyorum.oda midye bulabilirsem.başkada balık kalmamış.hele iki gündür hiç bir icraat yok Bugün gece çıkmayı düşünüyorum.birkaç midye buldum.raporu yazarım.ama ümitlenmeyelim fazlahavalar soğuyunca balık derine çekildi muhtemelen
gerçekten kesat,ben ayvalık altınovada kıyıdan aylardır balık avlamaya çalışıyorum.siz bizden daha şanslısınız.eskiler derlerya ''yatın kalkın dua edin'' diye.inşallah iyi avlar alırız.
Ne yapsakta balık yakalasak Ayvalık altınovada nisan ayından buyana kıyıdan oltayla üff bayagı balık avladık diyen varmı.Merak ediyorum doğrusu,neolduda balık kalmadı buralarda yazık işte.Her sene geçen seneyi ara olduk.
Kıyı balıkçısı isen ki ben öyleyim,hiç ümitlenme!Akdenizde değilsen heleki bizler gibi iç denizde isen,motorlu kayığında yok ise güzel bir kitap bul okumaya başla.Kitap kalın olsunki seni MART'a kadar oyalasın.Yok olmaz diyorsan İskorpit veya Kaya balığına talim edersin.Soğuk havalarda balık açığa çıkıyor.Sevgilerimle.
Tekrar merhaba Murat kardeş.Ben kıyı balıkçılığı ile çok fazla uğraşmıyorum oişi ustalarına ve meraklısına bırakıyorum.Benim zorum derdim deniz balıkları ve özelliklede lüfer-çinekop tayfası.Eğer yaz sonu gibi buralara düşersen limandaki lüfer katliamını görebilirsin.