Merhaba, İzinde gittiğim 2 avdan birinin fotolarını gönderiyorum. Maalesef isparoz ve yılan balığından başka bişey yoktu. Yanımda sarpa çeken bir amca vardı. Su daha soğuk sanırım ondan kıyıda balık az bu sene Dikili de. Ağustos sonu ve Eylül ayını beklemeye karar verdim. Not:terlik 38 numara bayan terliğidir.
Av 26.07.2006 da Dikili iskelesinden yapılmıştır. Yem olarak silünez kullanıldı. Açıkçası saat 19 da ava başladım.Ancak iri balıklar 20-22 arası geldi. Epey çok ufak balığı saldığımıda söylemeliyim.Yılan balığı gece geldi. Daha iri bir tanesini de kaçırdık. Bu ufak sayılır ama tadını merak ettiğim için aldım. 3 lü klasik köstekli takım kullandım. iğneler 7-8 numara sinek iğne,misina asso double strength 0,20 ve kösteklerde 0,16 idi. 20 ve 30 gr.lık kurşunlar kullandım. Daha bereketli avlarla dönmek üzere.
yılan balığı tadı Açıkcası beni şaşırttı.Küçük olmasına rağmen güzeldi.Özelliği yok ama balık tadı işte.Kötü bir tadı olmadığını söyleyebilirim.
eee artık gerisi ustanın mahareti zaten siz onu yapmışsınız başka söze ne hacet... Yılan balığı (mığrı) lezzet bakımından harikadadır. Hele birde odun ateşinde saç tava üstünde oldumu deme gitsin. Isparoslara diyecek lafımız zaten yok ama deniz suyuna ılsatılmış gazete kağıdına sarılıp temizlenmeden hafif közdeki mangal ateşinde b....kebab oldumu onunda tadı bir başka güzel olur.