İspendeklerle Bulaşan Amatör Balıkçılık Virüsü

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında koxford tarafından paylaşıldı.

1. dejavu3461

dejavu3461 harun

tebrikler hocam,
    harika bir anlatım,detaylı bilgilendirme, duyarlılık, dostluk...
    hepsi var anlatımınızda.
    teşekkürler ve tebrikler...

2. GündüzGezen

GündüzGezen Şenol

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 7-21gr. & Lineaeffe S-Curve Spinning 240 & Shimano Alivio TE 6000 / 360
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FB & D.A.M Quick Effzett FDS 735 & D.A.M 860 SLR Surf
    En İyi Avı:
    Söylemem nazar değer :)
    Tekrar ava gittiğimizde bende foto çekeceğim arkadaş. Sen bizim boy boy resimlerimizi koy, kendi resimlerini ifşa etme oh ne ala mualla :D ben seni bidaha ki sefere videoya çekeceğim, görsün millet yaw :D

Neyse şaka bir yana güzel bir gece avıydı ama istediğimiz ebatta balık tutamasakta, istediğimizden kat kat büyük dostluklar kuruldu. Tekrar görüşeceğimiz avlara kadar kendine dikkat et Aykut, Mine ve Nurdan hanıma selamlar.

3. AKİF ÖZKAN

AKİF ÖZKAN AKİF ÖZKAN

Favori Kamış:
    Okuma salina spin2.40 ve bilumum kamış
    Favori Makine:
    yeteri kadarı
    En İyi Avı:
    Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı
    Maksat balık değil, dostluk, gülümseme, öğrenme, paylaşma. Yolum bayramlarda düşer oldu, ola ki yaz tatili yapabilirim seneye ( bu sene iki iş yapıyorum diye çıkamadım ) beraber gideriz kardeşim, hem de hep beraber. O güne kadar bırak hayal kalsın meralar, adresler, en büyük levrekler.

'Ben neyleyeyim levreği, tutmadıktan sonra Aykut'la,Turgay'la, salarım ispendeği, gülümserim tuzlu suyla':D :D :D :D :D

4. TheRasputiN

TheRasputiN Doğu Murat

En İyi Avı:
    Hangi Birini Sayim ?
    Valla keşke bütün raporlar bunun gibi olsa. Faaliyet var, Muhabbet var, Eğlence av var.. Eksik olan hiçbirşey yok. + Fazladan da bilgi ve tecrübe var
    kurtaramadık öldü lafı da göremedim. Demekki birazcık da avlanan avcının
    profesyonelliği balığı kurtarıyor...Ellerine sağlık keyifler okuyabileceğim 1 rapor
    hazırlamışsın. Lütfen paylaşımlarını kesme zira bundan ders çıkarması gereken
    çok fazla arkadaşımız, abimiz mevcut.

Kolay gelsin.

Rastgele..

5. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Özgür Bey teşekkür ederim.
    Şu önümdeki iki ay artık biraz da doktora tez raporuma yoğunlaşmam lazım, yani balığa daha az zaman ayırmam gerekecek:(
    Bu, daha az konu açmak da demek maalesef; ama bunun iyi bir de yanı var: Şu kısıtlı boş zamanımın büyükçe bölümünü balık avına, kalan bölümünü de bu avların raporlarını yazmaya ve sizlerle paylaşmaya ayırabiliyordum; şimdi ise sizin konularınıza iştirak etmek için daha çok zamanım olacak:)

Sevgiyle kalın ve rast gele.

6. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Teşekkürler Emrah. En iyi dileklerle ve rast gele.

7. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Merhaba Ümit. Umuyorum, eşin ve sen nerede ve nasıl bir hayat umuyor iseniz öyle bir hayatı gönlünüzce kurarsınız.

Bayramda İzmir'e geldiğinizde görüşüp tanışalım tabi, çok güzel olur; nasipse at-çek de yaparız:) (Bu arada bayramın ilk gününün bir iki gün öncesi ve bayramın ikinci günü ve sonraki bir iki gün bizim meralarımız açısından, yeni ay arifesi ve hemen sonrası olmaları itibarı ile, verimli zamanlar) Bir de nasıl haberleşeceğimiz sorusu var tabii. Özelden telefonlarımızı alıp versek olur mu?

Eşine ve sana eşim ve ben en iyi dileklerimizi yolluyoruz; kalın sağlıcakla ve rast gele.

8. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Recep Bey güzel sözleriniz için teşekkür ederim; iltifat ediyorsunuz. En iyi dileklerimle ve rast gele.

9. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Harun Bey teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalınız ve rast gele.

10. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Şenol Abi, söz veriyorum, Ramazan geçsin o fotoğrafı buraya koyacağım:)

Asıl biz sana teşekkür ediyoruz Şenol Abi; inşallah en müsait zamanda gene bir araya geliriz.

Sağlıcakla kal ve rast gele.

11. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Tabi ya Akif Abi, dediğin gibi aynen: "Maksat balık değil, dostluk, gülümseme, öğrenme, paylaşma." Ben de "Yahu niye salt balık endeksli bir cevap vermişim ki?" diye sordum kendime. Pek de bilemedim doğrusu:) Hayırlısı diyelim.

Akif Abi, sana işlerinde kolaylıklar diliyor ve yolun tez elden İzmir'e düşsün diyorum: Tanışır, hep beraber nasıl istiyorsak öyle vakit geçirirz. Kal sağlıcakla ve rast gele.

12. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Doğu Bey, cesaret verici güzel sözleriniz için teşekkür ederim; iltifat ediyorsunuz.

Çok şükür oltalarımızı şereflendiren ispendekler çok büyük zarar görmediler; suya saldığımızda biraz şaşkın olmalarına rağmen azıcık yardımla kendilerine gelip derinlere açılabildiler.

Bizimkisi küçük bir kıssa sadece, herkes ne hisse bulursa onu alacak.

Size en iyi dileklerimi yolluyorum; sağlıcakla kalınız ve rast gele..

13. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Turgay Abi, bir buluşalım, hiç kuşkum yok çok eğlenceli zaman geçireceğiz, nasibimizde balık yüzü görmek de olacak inşallah.

Hele bir de Akif Abi geldiğinde ve belki başkalarıyla da beraber yine çok güzel dostlukların kurulacağını ve harika zamanların geçirileceğini umuyorum.

En güzel dileklerimle ve rast gele.

14. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Yeni başlayanlara böyle güzel balıklar tutturmayı herkes başaramaz. Özelliklerde limit altı ispendekleri salıvermek yeni başlayanlara çok güzel birer deneyim olmuştur mutlaka. Tebrikler. Keşke herkes bu şekilde duyarlı davranabilse..

Saygılarımla..

15. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Kaan cesaret verici ve güzel sözlerin için teşekkürler. Her şeyin gönlünce olması dileğimle ve rast gele.

16. Togay

Togay H.Togay YILMAZ

aykut herzamanki gibi harikasın.... anasayfada senden rapor geldiğini görünce (bide modena turgay abi) tamam diyorum gözlerim ziyatef çekecek ... hiç olmazsa mutlaka bişeyler öğreneceğim diyorum... helal olsun, helali hoş olsun, inşallah devamı bol olsun...

17. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Togay, iltifat ediyorsun. Bu güzel sözlerin için sana çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kal ve rast gele.

18. EUPHRATES

EUPHRATES erdem

aykut selamlar dostum nasılsın doktora calısmalrı nasıl gıdıyor yapabılecegım bı yardım varsa cevırı vs seve seve ,suaralar bıraz tadılat ıslerım var halledeyım beklıyorum yolunuz duserse mutlak bır cayımı ıcmeye,
    eşine de cok selamlar
    saygılarımla
    erdem

19. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Erdem çok özür dilerim yaa;bu son derece nazik öneri ve davetinin üzerinden onca zaman geçmiş, ben nasıl olduysa ıskalamışım. Lütfen affet ve teşekkürlerimi kabul et.