İSRAİL SAZANİ VE YAYIN YARDIM ÇOK ACİLLL!!!

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında yamansukru tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. erdogan_cicik

erdogan_cicik ERDOĞAN CİCİK

Favori Kamış:
    favorim yok.
    Favori Makine:
    favorim yok.
    En İyi Avı:
    2-3 kg.lık tahmini 40-50 cm lik sazan
    abisi bende salihliliyim. bu bahsettiğin yer neresi acaba

2. yamansukru

yamansukru şükrü

Favori Kamış:
    Shimano catana 180l spin
    Favori Makine:
    Shimano stradic ci4 olacak insallah
    En İyi Avı:
    SAZAN 8 KG

salmayı dusundugumuz yer burası ve 4-5 cuval ısraıl atmıslar buraya

3. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    POYRAZ DAMLARI KÖYÜ,altından gediz nehri geçiyor,sağında marmara gölü,solunda demirköprü barajı ,her tarafı balık merası dolu.

4. yamansukru

yamansukru şükrü

Favori Kamış:
    Shimano catana 180l spin
    Favori Makine:
    Shimano stradic ci4 olacak insallah
    En İyi Avı:
    SAZAN 8 KG
    night fisher isminizne bilmiyorum ama bursadan bunları nasıl bılıyorsunuz bılmıyorum golmarmaranın durumu bu

gedız nehrının durumu da bu

http://www.yeniasir.com.tr/Yasam/2012/10/07/gedizdeki-toplu-balik-olumlerine-inceleme

http://www.sabah.com.tr/Yasam/2012/10/07/gediz-nehrinde-toplu-balik-olumleri

bende o vıdeoda az da olsa bıseyler yapayım dedım aksama kadar serpme atıp ısraıl temızlemekten kollarım agrıdı ama geldı ormancı bana ceza yazmaya kalktı gercı agzının payını alıp oyle gıttı sızde yardımcı olmayacaksanız yorum da yapmayın lutfen forumda konu cok

5. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    şükrü,konu açıp,yorum bekliyorsan,sorulan soruyada cevap verecen.Bu türde platformların temel kurallarından biri bu olduğu gibi diğeride konuya herkesin yorum yapma hakkının olduğu ve kimin yorum yapıp yapmayacağının kararının konu sahibine ait olmadığıdır.Senin bu gün uğraştığın şeylerle(iki dönüm suyu balıklandırmak gibi) sen doğmadan uğraşmışlığım ve başarmışlığım var.Sana yardımcı olabilecek bir iki bilgi verebilmem için sana basitçe hangi köy olduğunu sordum kaale bile almadın.Oysa,yerin topoğrafik durumu,orada balık yaşamasına uygunluğunun en önemli verilerinden biridir.
    Ben senin köyünü,beş dakika google earthe bakarak tespit ettim,sen night fisherin altındaki ismi okumayı becerememişsin.Oysa birisini tersleyeceksen önce profiline tıklayıp kimdir necidir diye bir göz atılır.mesela senin profiline bir göz attığımda senin bu platformlarda pek hoşlanmadığımız serpmecilerden olduğunu gördüm.tatlı sularda(göl-baraj-akarsu-dere)herne amaçla olursa olsun serpme ile avlanmak,serpmeyi avlakta bulundurmak yasaktır.serpme avcılığı amatör ruha aykırı bir yöntemdir.Biz balık avı ailesi serpmecilerden hoşlanmayız.
    Bu platformda yer alan amatör balık avcılarının,yüzde doksan dokuzunun serpmesi yoktur ama bir oltası vardır.Sen marifetmiş gibi elde serpme,inandığımız tüm kuralları hiçe sayarak video çekip burada paylaşıyorsun.Senin benim gözümde tırıvırı ile avlanandan bi farkın yok.Site yönetiminin gereğini yapması için uyarımı yapıyorum,serpmeli görüntülerinin bu sitede yer almasını engelleyeceklerini umuyorum.

6. arkadas

arkadas ibrahim

belki kötü bir fikir ama ileriki zamanlarda formda okumustum elektirik yada dinamit desemmi demesemmi bilemedim yani

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.