arkadaşlar palamut akını başladı herkese hayırlı uğurlu olsun eylül ve ekim güzel geçeceğe benziyor hiç tutamayanın kovasında 2 3 tane çingene vardı tesadüfen gördüm ve fotoğraflarını çekeyim dedim herkese rastgele ...........
Kutup balikcisi Hay masssalllah be,derya kuzulari be.Simdi butun Istanbul hucum...Kesin Mahir Babada cekmistir bunlardan Rastgele
Hay ağzın bal yesin Hakan Ben şimdi Tekirdağ'da pinekliyorum. Burada da kılçık yok aksi gibi. Neyse topumu tüfeğimi ağımı oltamı, trolumu, gırgırımı hazırlıyayım. Çok mu gırgır oldu?
Derya kuzuları Ya gerçekten bunlar derya kuzusu bee.. Mustafa sana bişey daha sorsam kızmazsın dimi Galatadan hiç palamuta atmadım, neler gereklidir bunun için? Mesela şu resimdeki çapari uygunmudur sizce arkadaşlar?
Kutup balikcisi Gerci Mahir Baba daha iyi bilir bu isi ama bu sabah yakaliyan arkadas kircilliya vurmuyor demis,duz beyaz diyorlar.Rastgele
Şimdii İstanbul'da olmak vardı ya anasını satıyımmmm.... (Bir şarkıdan alıntıdır) Sabaha kadar güvenlik olarak nöbet tutar ,nöbet çıkışı uyumadan direkt soluğu Galata'da alırdım. Sayemde kaynanamlar 1 yıl iyi balık yediler
helan olsun sana mustafa valla meslegın ne bılmıyorum ama senden cok ıyı muhabır olur galatadan bıldırıyorum birek birek
herkese selamlar balıkları malesef ben yakalamadım ama emin olunki o sıra elimde takımlarım olsaydı affetmezdim kesin kovaya birkaç tane koyardım kullanılan takım ise 4 numara beyaz kanca (köstek 20) (beden 25) kurşun 60 veya 75 beyaz kaz tüyü ve yanar döner açık renk sim
nejat abicim sağolasın elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz ama kendimiz yakalamaya gittik cumartesi gecesi iğne atsan yere düşmezdi yer bulabilmek için köprünün üzerinde mekik dokuduk ama nafile bizde sarayburnuna gidelim dedik oradada vardı (rıhtım) sabah oldu balığın b si yok resmen kuru sıkı at çek yaptık hiçbişey alamadık gelipte kaçanlar haricinde daha sudan çıkmaya kalmadı yarıyolda iğneyi bıraktı ağzından aynı olay mustafa kormaz abinin başınada geldi kaçan var ama kovaya giren yok zaten koskoca rıhtımdan topu topu 3 veya 4 tane balık çıktı işte bizim kısmetimiz sağlık olsun kısmet bidahakine artık
bu sabah galata köprüsünde beş kişide birer adet olmak üzere saat 07:00 civarı tutulmuş balık mevcuttu, kullandıkları çapari yeşil,
Yok Yok Yok! 22-08-2006 saat 06:30 ==11:30 galatadan bildiriyorum! palamut dediniz yüreğimi hoplattınız gittim sabah! ilk karsılastığım manzara zaten günümün nasıl gececeğini belli etti! taa karaköy tarafı köprünün ayaklarına kadar yunus gelmiş! ''Hey arkadas biz hallettik balık işini!Sen gec kaldın baska sefere!'' diyordu.hazır geldik bari sallayayım dedim. Ama ne palamut ne istavrit ne mezgit! hayvanlar can derdinde kacısıp duruyolar! kefal tutanlar vardı (sevmem ve yemem) ben de biraz eğlendim güneşin doğusunu seyrettim. Stres attım en azından diyeceğim olmayacak! nerdeee palamutlar nereye sakladınız<?