merhaba arkadaşlar malumuluz havalar ısınıyor neden göl için bir organizasyon yapmıyoruz sezonda acılacak 1 kac hafta sonra aramızda cok tecrübeli tatlı su ustaları var onların eşliginde böyle bir şey yapa biliriz hatta gece bile orda kala biliriz degerli fikirlerinizi bekliyorum saygılarımla
bak işte gercek balıkcı helan sana ne muhabbetler ederiz ama balık bahane yıldızların altında çay içmesi vay anam vay ne sarar ama
arkadaşlar eğer ciddi bir organizasyon olacaksa ben varım. gece kalma, gündüz avı ne olursa. zaten adam gibi balık çıkan ve bilinen birkaç göl var. terkos, sazlıbosna, ömerli, b.çekmece. gerçi yerleri sır gibi saklanan başka göller de var ama. bilen arkadaşlar yerini açıklamıyor. her neyse... ama benim tercihim turna çıkacak bi yer olması yönünde. malum turna meraklısıyım da
şaka bir yana eğer yazılılar dan zaman kalırsa gündüz terkosa gelebilirim hafta içi haftasonu farketmez
arkadaşlar tatlı su derseniz bu zamanda balık çıkmaz ama havalar bu yıl fazla soğumadı çıkabilir geçen cumartesi öğleden sonra iş çıkışı şu gölleri bir gezeyim dedim ve büyük çekmece gölünde baya hareket vardı hatta tv de bile çıkmış haberlerde seçim sizin ben sadece yardıncı oluyorum sizlere ha bu arada turna şuan hastadır ve oltaya vurması için 15-20 gün daha beklemeniz gerekir çünkü havyarını daha dökmeyen birsürü hayvan var size benden tavsiye havyarını döken turna 3-4 gün boyunca herşeye tereddüt etmeden saldırır bu ana denk gelirseniz harika bir av günü geçirirsiniz. rastgele
sevgili dostlar. ben 1 hafta içinde kısmetse umreye gidiyorum. 2 haftalığına. 15-20 nisan arası bi organizasyon yapalım. her türlü göl balığı konusunda deneyimim var. yardımcı olmak benden. eğer sizin içinde uygunsa olabilir. akşam kalma işi havanın soğuk olması nedeniyle biraz sıkıntılı olabilir. ama gece kalalım denirse ben uyarım.
ewe tarkadaşlar bende bu konuyu yeni okuyanlardan'nım ben derimki turna için sazlıbosna ve terkos gölleri uygundur ama terkosun neresine gideçeğimize bağlı terkosun merkezini bilen arkadaşlar vardır oradan turnaya ataçak yer yok desek yeri war ama sazlıbosnanın her yerinden atıla bilir çanlı yemle tutulaçağını tahmin ederekten ben derimki geçeli bir konu yaparız gece kızılkanatları tutarız sabahta atarız kısmette varsa tutarız ama ne zaman yapaçağız bu olayı ...
Buyükçekmece merhaba. ben yeni üye oldum. göl çevre yasakları başlamadan 26.03.2007 den sonra hafta içi olabilir. yalnız av ruhsatları yanımızda olacak . e-mail: ismailguratay@ttnet.net.tr saygılar İsmail Güratay
ismail abi imza ayarlarınıza isim yaş ve kan grubunuzu eklerseniz daha iyi olur saygıda kusur etmeyiz.