İstanbul 1.Organizasyon - Büyük Ada

Konu, 'Gerçekleştirilen Organizasyonlar' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. simendifer

simendifer Sennur

ben çapari bağlarken (bayağı bir uğraştım ama :p)

kral balıkçı Mustafa ve Hamdi pek bir sevmişler birbirlerini :p

Deniz ve vatozu :) bu defa Deniz'in kafası görünüyor :D

yine biz grup halinde :p

2. :D walla dikiş kursuna gitmiş galiba fıldır fıldır misina baglıyordu
    ewet çok sevdim mustafayı İYİ BİR ARKADAŞ

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 15 Mayıs 2006
  3. simendifer

simendifer Sennur

ve son olarak, yemlerimize göz diken martı :D Aldı valla :p

Arkadaşlar tek tek resimlerimiz var ama onları koymaya gerek duymadım, grup halinde olanlar var nasıl olsa diye.. çok yer kaplayacak çünkü bayağı bir resim var... Sevgiler,

4. haaa şöyle yüzünüzü görelim yahuuu :D

5. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    DURUMA GORE BİLDİGİM HER TÜRLÜ YASAL MALZEME
    En İyi Avı:
    EŞKİNE 1,5 KG.,56 CM. TURNA
    hamdi abi sennur kuleliye gelsin kefalden bıkar gerçi burdakiler pis kefal ama enazından sennurun kefal merakı gecer tabiki gelirken kırmızı kurdelalı kovasını getirmesi şart

6. buda dönüş çayımız......:p

7. mder55

mder55 Eray

Favori Kamış:
    olta
    Kutlama

Güzel bir hafta sonu yaşamışsınız kutlarım sizleri..

8. çılgınispari

çılgınispari

hamdi

Sevgili Hamdi
    Önemli olan geçirmiş olduğun zamandan zevk almasını yada almayı başarabildiğin andır.
    Ben oyumu sarayburnundan yana kullanmıştım eğer seçilen yer orası olsaydı kesin gelirdim bilmiyorum son zamanlarda bu sitede yaşadığım olaylardan dolayı gelirmiydim gelmezmiydim onuda bilemiyorum neyse.
    Ama oylarını adalardan yana kullanıp gelmeyen kardeşlerime bir şey diyemiyorum:) :) :) .
    Eğlendiğinize ve mutlu olduğunuza sevindim kayda değer bir balık yakalamış olmamanıza rağmen yaşamış olduğunuz o güzel güne ağit hafızalarınıza kazınmış olan mutluluk yakalayabileceğiniz 10Kg balıktan daha güzel olacaktır ogünün güzelliği paylaşımı ve kalpten sıcaklığı hafızalarınıza kazınan güzel bir anı olarak kalacaktır .
    Ne mutlu sizlere ne mutlu bu güzel anı yaşayabildiğinize

9. kral balıkçı

kral balıkçı mustafa gedikoğlu

Favori Kamış:
    surf
    En İyi Avı:
    çino sarı lüfer istavrit izmarit zargana vs....
    tüm dostlarıma selamlar

büyük ada maceramız gırgır şamata ve güzel dostluklarımız ile çok güzel geçti simendifer hamdi avci_55 erdemyılmaz hamdi abinin yakınları ablam abilerim bu güzel günü beraber geçirdiğimiz için hepineze teşekkür ederim balık yönündende fena sayılmazdık aslında ama bunada şükür. erdem abimin de söylediği gibi yosun felaket :( çektiğimiz yosunlardan güzel salata olurdu doğrusu :eek: neyse. inşallah bi organizasyonda gene buluşuruz en kısa zamanda
    görüşmek dileği ile saygılar sevgiler herkese rastgele;)

10. bende oyumu sarayburnuna kullanmıştım ama yinede geldim sizleride görmek isterdik neyse bidahaki sefere inşallah.:)

11. MESUT_GULAN

MESUT_GULAN mesut

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    çuvalla MAVRAKİ
    herne olursa olsun arkadaşlar eylendiniz mühim olan o tabi birkaç balıkta olsaydı tatlısı olurdu ....birdaki sefere daha iyi bir avlak seçersiniz:) :) :)

12. UMİTKARACA

UMİTKARACA

görüyorsun mesut abi : ) izmir team yine bir başka...:)...... sennurdan balıkcı olmaz ben diyorum anlamıyor izmire gelsinlerde aylinle ikisine ben enginar yakalamasını öğreteceğim :) ) ) ) )) ) )

13. çılgınispari

çılgınispari

Görüyorumki bir kişi haricinde sizin yaşamış olduğunuz mutluluğun idrakine varamayanlarda çıkabiliyormuş .
    Önemli olan balık tutmak değil iyi bir balıkçı olmakta değil asıl olan oanki beraberliği ve birlikteliği paylaşabilmek ve yaşayabilmek sevgili sennur bir çatlak ses çıksada busese değil sesin çıktığı kafanın içindeki zihniyete bak ;)
    Herşey balık tutmak değil ben bu organizasyona katılan arkadaşlarımın en azından mutlu bir beraberliği paylaştığına inanaraktan en büyük balığı yakaladığına inanıyorum

14. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    DURUMA GORE BİLDİGİM HER TÜRLÜ YASAL MALZEME
    En İyi Avı:
    EŞKİNE 1,5 KG.,56 CM. TURNA
    haklısın abi pek balık tutamadık ama yeni yüzlerle tanışmak güzel hem balık tutamasakda bayagı eglendik en güzelide bu balıklar nasıl olsa kacmıyor ogün olmadı bidahaki sefere inşallah..

15. kral balıkçı

Favori Kamış:
    surf
    En İyi Avı:
    :) Yaşasın Kardeşlik:)

16. simendifer

simendifer Sennur

Evet Mustafa sana katılıyorum :p Yaşasın kardeşlik.. Harika bir gün geçirdik... Açıkçası ben çok mutluydum o gün :p Keşke diğer arkadaşlar da gelebilselerdi :eek:

17. avcı_55

avcı_55 Alaattin ışık

Favori Kamış:
    Olta.
    Bizm amacımız zaten balık yakalamak değildi.Bunu herkesin anladığını zannediyorum.Yeni arkadaşlıklar,edinip merak ettiğim yüzleri gördüm.Çokta memnun oldum.Harika bir gün geçirdik.Bir de tatlı su organizasyonu olursa süper olur.

18. kral balıkçı

Favori Kamış:
    surf
    En İyi Avı:
    inşallah alaattin abi tatlı su organizasyonuda yapmak lazım şu sazanlar bi yasaktan çıksında hayırlısı ile bi göl baraj macerası yaparız saygılarımla;)

19. MGB

MGB GOKHAN

Favori Kamış:
    Kamış olta, yapay yemler, sırtıyı pek severim :) ...
    En İyi Avı:
    Umarım yakında İRİ bir LEVREK :)
    Arkadaşalar hepinizi gerçekten kutluyorum... Tutulan/tutulamayan!!! balıklar bir yana, arkadaşlık, paylaşım, sohbet, muhabbet bir yana... Önemli olan gerçekten bu... Balıklar işin rengi bence...Bu tür organizasyonlarınızın devam etmesi dileğiyle....
    Sevgiler, saygılar

20. simendifer

simendifer Sennur

Teşekkürler sevgili Gökhan... Dilerim hepimiz tanışma fırsatı buluruz birgün :p Sizlerin de bir organizasyonu olur da, bizler de sizlerin adına aynı duyguları yaşarız umarım... Sevgiler,

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.