İstanbul 1.Organizasyon - Büyük Ada

Konu, 'Gerçekleştirilen Organizasyonlar' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    DURUMA GORE BİLDİGİM HER TÜRLÜ YASAL MALZEME
    En İyi Avı:
    EŞKİNE 1,5 KG.,56 CM. TURNA
    balık işi kısmet işi bir dahaki sefere olur inşallah ama arkadaşlık eglenmek en güzeli balık gelir geçer önemli olan dostlugun gelip geçmemesi alattin abi tatlı su olayı olursa ben uçarak ordayım..

2. balık bahane arkadaşlık şahane:D kıskananlar çatlasın:D

3. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR55 MAKİNE
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM
    Arkadaşlar resimlerden ve diğer arkadaşlarımızında yazılarındanda anlaşılacağı üzere güzel bir ortam olmuş ve bunun sonucu olarak güzel bir gün geçirdiğiniz belli oluyor.Şimdi bana öyle ise Yakamoz sen niye gelmedin diyenleriniz olacaktır.
    İnanın gelmeyi öylesine çok istedim ki fakat kısmet olmadı nasıl mı ?
    Bolu'da ikamet eden amca oğlunun düğününün olması münasebeti ile bu güzel organizasyona katılamadım bunun içinde hepinizden özür dilerim ne diyelim kısmet değilmiş.
    İnşaallah bir dahaki sefere bir sorun olmaz ise aranıza katılıp siz kardeşlerimle tanışmayı isterim:)
    Saygılarımla

4. marlin41

marlin41

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    akya5.5 kg,levrek 3,2 kg
    kıskandım mı ne

Resimlere ve anlattıklarınıza bakılırsa çok hoş ve çok güzel bir gün geçirmişsiniz.Baktıkça şöyle bir iç geçirdim ve bende orada olmalıydım diye düşündüm ama ileride mutlaka sizlerle bir araya gelmek isterim (biraz uzak ama olsun).Her şey gelip geçici ama dostluklar öylemi böyle bir organizasyon için sizleri tebrik ediyorum.İnşallah bundan sonra yapılacak olanlara bizlerde katılabiliriz.Sağlıcakla kalın.

5. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, organizasyonda herkesi andık :p Herşey kısmetle, dilerim bir dahaki sefere sizler de aramızda olursunuz ve tanışma fırsatı bulup keyifli bir gün geçiririz. Sevgiler,

6. BARIŞ

BARIŞ BARIŞ

Favori Kamış:
    olta kışın tüfek
    En İyi Avı:
    turna 4.5kg --12kg yayın
    arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum fotolardanda görüldüğü gibi muhteşem bir gün geçirmişsiniz umarım en kötü gününüz böyle olur....

7. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    DURUMA GORE BİLDİGİM HER TÜRLÜ YASAL MALZEME
    En İyi Avı:
    EŞKİNE 1,5 KG.,56 CM. TURNA
    barışcım senin bu dileginden sonra bize AMİN demekten başka bir şey düşmez AMİNNNN

8. BuyukKartal

BuyukKartal

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kofana 1,1 kg ,aynalı sazan 1.9 kg
    işlerimin yoğunluğu nedeniyle sitemizi ziyaret edemedim dolayısıyla etkinlikten haberim olmadı,adaya gelip sizinle tanışma fırsatım olmadı inşallah başka zaman herkese salamlar

9. bektasm

bektasm

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Abant alası 1.100 Gr (40 cm) (daha büyük sazanlar var ama ben artık bundan bahsedeceğim)
    2. İstanbul organizasyonu

Özellikle bu konuya mesaj yazarak, bu organizasyona katılamayıp da benim gibi AHH AHHHH çeken arkadaşlara önümüzdeki fırsatı kaçırmamalarını belirtmek istedim
    Aşağıdaki linkten gelişmeleri takip edebilirsiniz:

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=1410&page=23

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.