İstanbul Ağva ve Eskişehirden selamlar

Konu, 'Tanışalım' kısmında pashcat tarafından paylaşıldı.

1. simendifer

simendifer Sennur

Benim söylediğimi kastediyorsan, amatörün amatörü anlamında... :) Özgürcan anladı onu... :p

2. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Yok canım değildir. ben olmadığına inanıyorum. tutar balıkları ama şanssızdır belkide. bellimi olur ama adminem. Şu izmarit olayına hala devam edıyormusun sen bakayım. izmaritler meralardan kaybolmaya başladı. şu günlerde. büyük balık habercisi olabilir. bu yazıyı tuttum ben imzama yapıştırdım.

3. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Bak Serdar Koylu de yok moralim bozuldu şimdi. Nerdesin serdar.

Son düzenleme: 25 Ağustos 2009
  4. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    mrblar hoş geldiniz...

5. 56562

56562 xxx xxxxx

Aramıza hoşgeldiniz.

6. ozgurcan

ozgurcan Özgürcan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Çapari ile havada uçan martı ve tabii ki hemen serbest bırktık! (Gülmeyin, şahitlerim bile var)
    Bakma sen ona Reis...

Sennur ilk organizasyonumuzda hatırlat da sana biraz daha ders vereyim de istavrit ile lüfer arasındaki farkı sana uygulamalı olarak bir kez daha anlatayım. :cool:

7. simendifer

simendifer Sennur

Yaprak yem deyince lüfer oltasına çınar yaprağı takan sen mi? :cool: :D

8. pashcat

pashcat Onur

En İyi Avı:
    Kalkan, lüfer, Çipura
    hepinize tesekkurler arkadaslar. Zaten bu siteyi takip ediyordum en son Sennur hanımıda yaban tv de gorunce (yanlıs hatırlamıyorsam) üye olayım dedim.Özgürcan da problem değil o balığı tutsun ben çıkartmasını yaparım .o)yeterki balık olsun maalesef bu sene ağva da kadırga dedıgımız bolgede en az 30 deneme yapmamıza ragmen ve en az 4 arkadas bir türlü istavrit alamadık(sadece yunuslar geldıgınde 8- 10 adet) maalesef durum bu denizlerimiz ölüyor.Neyse felaket tellallıgı yapmayayım hepizinize tekrardan tesekkürler Ağvadan selamlar

9. ozgurcan

ozgurcan Özgürcan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Çapari ile havada uçan martı ve tabii ki hemen serbest bırktık! (Gülmeyin, şahitlerim bile var)
    Onur evet itiraf ediyorum; Yaban Tv'ye esasında Sennur'u bilerek gönderdim.
    Amaç esasında heryere uyarı amaçlı üzerinde "Sennur'un resmi bulunan ve Bu kızı gördüğünüz yerde oltalarınızı bile toplamadan kaçın yada yetkililere haber verin" yazan ilanlar asmak yerine tek seferde herkeze televizyondan uyarı yapmakdı. Ama heralde stüdyolar mı karıştı yoksa bilerek mi yaptı bir şekilde o programa katılıvermiş. :D :D :D

E kıskanç işte illa bişeyler yapmassa rahat etmiyecek haliyle...
    :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ben lüfer oltasına yaprak takan değilim o başkasıdır...
    Ben hani surf kamış yerine sırık kullansak olurmu, ikisi de uzun diye soranım... :D

10. pashcat

pashcat Onur

En İyi Avı:
    Kalkan, lüfer, Çipura
    Bu işin sonu kan kokuyor:eek:))))))))))

11. ozgurcan

ozgurcan Özgürcan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Bana balık kokusu geliyor...:rolleyes:

Ama birisinin beni ilk gördüğü yerde canımı okuyacağı kesin...:D