Aramıza==-Ailemize Hoş Geldin. Hasan Kardeş Aramıza==-Ailemize Hoş Geldin. Umarım incelediğiniz, araştırdığınız ve aradığınız tüm konular ile can dostları burada bulabilirsiniz. Keyifli Paylaşımlar.
çok çok memlun oldum arkadaşlar herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Takrar hoşbulduk. Kısaca kendimi tanıtayım.1980 Kastamonu doğumluyum istanbul pendik te oturuyorum.evliyim ve 2,5 yaşında bir kızım var muhasebeciyim.malum bizim meslek biraz sitresli bir iş hafta sonlarıda bu sitresi atmak için bazı hobilerim var bunlardan biriside balık tutmak.ben 2,5 sene önce başladım ama halen kendimi geliştiremedim.çünkü etrafımda benim gibi bu işe gönül veren yok. bende inşallah bu forum ve forumdaki üstadlar sayesinde kendimi geliştirip bu hobinin zevkine varacağım.Kendimi geliştirmek istediğim alana gelince artık malum istanbul denizlerinde boğaz hariç balık tutmak zor çünkü yok denecek kadar az birde benim gibi acemiler için samanlıkta iğne aramak.ben daha çok istanbul civarı göllerde göletlerde balık tutmayı tercih ediyorum.doğayla içi içe ailemle piknik havasında.sanırım benim içinde böylesi daha uygun.buradan hareket ile tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Selmalar.... Hasan